یکشنبه 19 مهر 1405
کد : 27744-80779      تاریخ ایجاد : سه شنبه 20 مرداد 1405   آخرین بروزرسانی : سه شنبه 20 مرداد 1405    تعداد بازدید : 78

در جهت عبور از بحران جمعیت،کمیته آمایش امید با حضور روسای ادارات شهرستان شهربابک برگزار شد

کمیته آمایش امید با حضور روسای ادارات شهرستان شهربابک 19 مرداد ماه به میزبانی فرمانداری شهربابک برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان شهربابک، در این نشست، سجاد میرشکاریان، رئیس مرکز بهداشت شهرستان شهربابک، ضمن تشریح ابعاد بحران جمعیت، بر لزوم اتخاذ راهبردهای فرهنگی برای برون‌رفت از تله جمعیتی تأکید کرد.

 

رئیس مرکز بهداشت در این جلسه با تبیین اهداف کلان طرح «آمایش امید»، به ارائه آمارهای دقیق جمعیتی و تشریح ۲۲ راهبرد عملیاتی این طرح پرداخت و نرخ باروری کلی را مورد واکاوی قرار داد.

 

سجاد میرشکاریان با تأکید بر اهمیت «تحکیم بنیان خانواده» و «تکریم جایگاه والای مادری»، خاطرنشان کرد: «موفقیت در این مسیر، نیازمند هم‌افزایی تمام دستگاه‌های اجرایی و فعالان حوزه فرهنگ است. خانواده سلامت (مجموعه همکاران حوزه بهداشت و درمان) نیازمند همراهی تمامی ارکان جامعه است تا بتوانیم با روحیه‌ای جهادی و همکاری همه‌جانبه، گامی مؤثر در جهت پویایی و جوانی جمعیت برداریم.»

 

در پایان این نشست، از تمامی نهادهای حاضر درخواست شد تا با بهره‌گیری از ظرفیت‌های درونی خود، در مسیر تحقق اهداف جمعیت و سلامت خانواده، مشارکت فعال‌تری داشته باشند.

 

1
2
3
نظر شما :
captcha