انبارگردانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوهبنان انجام شد.
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۳ اسفند
انبارگردانی در انبارهای شبکه بهداشت و درمان کوهبنان روز چهارشنبه 23 اسفندماه انجام شد.
انبارگردانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوهبنان انجام شد.
برگزاری کارگاه آموزشی " اطفائ حریق" در بیمارستان ابوحامد کوهبنانی
کارگاه آموزشی " اطفائ حریق" برای کارکنان بیمارستان ابوحامد کوهبنانی برگزار گردید.
برگزاری کارگاه آموزشی " اطفائ حریق" در بیمارستان ابوحامد کوهبنانی
توسط تیم پزشکی تخصصی بسیج جامعه پزشکی شهید صدوقی یزد
ویزیت رایگان 450نفر از مردم شهرستان کوهبنان
۱۴۰۲ شنبه ۲۸ بهمن
ویزیت رایگان 450 نفر از مردم شهرستان کوهبنان توسط تیم پزشکی تخصصی بسیج جامعه پزشکی شهید صدوقی یزد، پنجشنبه 26 بهمن ماه دربیمارستان ابوحامد کوهبنانی انجام شد.
ویزیت رایگان 450نفر از مردم شهرستان کوهبنان
همزمان با سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی؛
مرکز فیزیوتراپی شهرستان کوهبنان افتتاح و به بهره برداری رسید
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۳ بهمن
همزمان با سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، در مراسمی مرکز فیزیوتراپی شهرستان کوهبنان و به بهره برداری رسید.
مرکز فیزیوتراپی شهرستان کوهبنان افتتاح و به بهره برداری رسید
همزمان با سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی:
آیین کلنگ زنی خانه پزشک در شهر کوهبنان
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۳ بهمن
همزمان با سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، آیین کلنگ زنی خانه پزشک در شهر کوهبنان انجام شد.
آیین کلنگ زنی خانه پزشک در شهر کوهبنان
برگزاری کارگاه آموزشی مراقبت های اولیه بهداشتی ویژه بهورزان و مراقبین سلامت شهرستان کوهبنان
۱۴۰۲ شنبه ۲۱ بهمن
کارگاه آموزشی "phc1 (مراقبت های بهداشتی اولیه بهداشتی ) ویژه بهورزان و مراقبین سلامت شهرستان کوهبنان برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی مراقبت های اولیه بهداشتی ویژه بهورزان و مراقبین سلامت  شهرستان کوهبنان
به مناسبت دهه فجر صورت پذیرفت:
برگزاری مسابقات ورزشی کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوهبنان
۱۴۰۲ شنبه ۲۱ بهمن
به مناسبت دهه فجر، مسابقات ورزشی دارت و پرتاب حلقه برای کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوهبنان برگزار شد.
برگزاری مسابقات ورزشی کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوهبنان
به مناسبت دهه فجر صورت پذیرفت:
تجدید میثاق مدیر و کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوهبنان با شهدا
۱۴۰۲ شنبه ۲۱ بهمن
به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی مدیر و جمعی از کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوهبنان با حضور در گلزار شهدای این شهرستان و گل افشانی قبور شهدا با آرمان های شهدا تجدید میثاق کردند.
تجدید میثاق مدیر و کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوهبنان با شهدا
دیدار رئیس آموزش و پرورش شهرستان کوهبنان با رئیس شبکه بهداشت و درمان این شهرستان
۱۴۰۲ شنبه ۱۴ بهمن
رئیس آموزش و پرورش شهرستان کوهبنان به همراه کارکنان این اداره با رئیس شبکه بهداشت و درمان این شهرستان دیدار کردند.
ارائه خدمات رایگان دندانپزشکی به 200 نفر از مردم بخش کیانشهر
۱۴۰۲ شنبه ۱۴ بهمن
در اولین روز دهه فجر روز پنجشنبه 12 بهمن ماه، اردوی جهادی دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در شهر کیانشهر از توابع شهرستان کوهبنان برگزار شد.
ارائه خدمات رایگان دندانپزشکی به 200 نفر از مردم بخش کیانشهر