۱۴۰۱ يکشنبه ۶ آذر
ایده‌ی ارسالی دانشکده بهداشت حائز جایزه نخست استارت آپ کشوری شد
۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
ایده‌ی ارسالی از دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمان در حوزه "داروهای گیاهی و فرآورده‌های سلامت محور "استارت آپ کشوری، حائز جایزه نخست این رویداد شد.
ایده‌ی ارسالی  دانشکده بهداشت حائز جایزه نخست استارت آپ کشوری شد
بازدید عملی دانشجویان دانشکده بهداشت از مجتمع معدنی و صنعتی گل گهر
۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار دانشکده بهداشت، روز یکشنبه 29 آبان، از مجتمع معدنی و صنعتی گل گهر سیرجان بازدید عملی داشتند.
بازدید عملی دانشجویان دانشکده بهداشت از مجتمع معدنی و صنعتی گل گهر
پیاده روی کارکنان دانشکده بهداشت به مناسبت هفته دیابت
۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۵ آبان
به مناسبت هفته دیابت، کارکنان دانشکده بهداشت، روز چهارشنبه 25 آبان ماه مسیر رفت و برگشت دانشکده تا مسجد پیامبر اعظم (ص) را پیاده روی کردند.
پیاده روی کارکنان دانشکده بهداشت به مناسبت هفته دیابت
دانشکده بهداشت برگزار کرد؛
کارگاه آموزشی ارگونومی اداری
۱۴۰۱ سه شنبه ۲۴ آبان
در راستای کاهش میزان ریسک ابتلا به اختلالات اسکلتی -عضلانی در محیط کار، کارگاه آموزشی ارگونومی اداری، روز دوشنبه 23 آبان در دانشکده بهداشت برگزار شد.
کارگاه آموزشی ارگونومی اداری
برگزاری کارگاه آموزشی "تدوین و نگارش طرح درس و آشنایی با سامانه ماد" در دانشکده بهداشت
۱۴۰۱ سه شنبه ۱۷ آبان
کارگاه آموزشی«تدوین و نگارش طرح درس و آشنایی با سامانه ماد» روز یکشنبه ۱۵ آبان ماه در دانشکده بهداشت برگزار شد.
بازدید اعضای برد تخصصی اپیدمیولوژی از گروه آمار زیستی و اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت
۱۴۰۱ شنبه ۱۴ آبان
دکتر جعفر حسن زاده و دکتر محمد حسن لطفی اعضای برد تخصصی اپیدمیولوژی، روز چهارشنبه 11 آبان ماه از گروه آمار زیستی و اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت بازدید کرد.
بازدید علمی دانشجویان دانشکده بهداشت از صنایع شهر کرمان
۱۴۰۱ سه شنبه ۲۶ مهر
دانشجویان کارشناسی مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار دانشکده بهداشت دانشگاه، از صنایع شهر کرمان بازدید کردند.
بازدید علمی دانشجویان دانشکده بهداشت از صنایع شهر کرمان
به همّت همکاران دانشکده و دانشجویان گروه مهندسی بهداشت محیط ؛
مراسم ترحیم زنده یاد دکتر محسن مهدی پور برگزار شد
۱۴۰۱ سه شنبه ۲۶ مهر
با حضور خانواده شادروان دکتر محسن مهدی پور، مراسم یادبود استاد گروه مهندسی بهداشت محیط، در دانشکده بهداشت برگزار شد.
مراسم ترحیم زنده یاد دکتر محسن مهدی پور برگزار شد
موفقیت دانشجویان دانشکده بهداشت در آزمون های دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد
۱۴۰۱ سه شنبه ۲۹ شهريور
به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت دانشگاه ، تعدادی از دانشجویان این دانشکده ،موفق به قبولی در آزمون های ورودی دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد 1402-1401 شدند.
موفقیت دانشجویان دانشکده بهداشت در آزمون های دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد
وبینار آموزشی نقش فعالیت های فیزیکی در پیشگیری از بیماری های مزمن غیر واگیر در دانشکده بهداشت برگزار...
۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ شهريور
کلاس غیر حضوری آموزشی نقش فعالیت های فیزیکی در پیشگیری از بیماری های مزمن غیر واگیر با حضور مدیر گروه آموزش بهداشت و ارتقا سلامت دانشکده بهداشت، روز دوشنبه 7 شهریور ماه در این دانشکده برگزار شد.
وبینار آموزشی نقش فعالیت های فیزیکی در پیشگیری از بیماری های مزمن غیر واگیر در دانشکده بهداشت برگزار شد