روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
کد : 24923-14162      تاریخ انتشار : سه شبه 5 دی 1391 تعداد بازدید : 421

عمومی | مقاله استاد دانشگاه علوم پزشکی کرمان عنوان پژوهش برتر جشنواره رازی را کسب کرد

مقاله استاد دانشگاه علوم پزشکی کرمان عنوان پژوهش برتر جشنواره رازی را کسب کرد
مقاله دکتر "مسعود پریرخ" دکترای تخصصی اندودانتیکس و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در هیجدهمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی عنوان پژوهش برتر را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، دکتر پریرخ در این رابطه گفت: برای سومین بار است که در این جشنواره به عنوان دارنده رتبه معرفی می شوم.

وی اظهار کرد: در سال گذشته در کارنامه پژوهشی که به  هفدهمین جشنواره رازی  ارائه دادم، دارای رتبه شدم.

وی ادامه داد: بر اساس قانون جشنواره رازی، شرکت کنندگان در این جشنواره باید به مدت پنج سال بگذرد تا در جشنواره های آتی شرکت کنند اما اگر پژوهش انجام شده در یکی از مجلات معتبر به چاپ برسد و یا اینکه استناد به آن پژوهش بیشتر از 30 مورد باشد  می توان بدون اینکه مدت زمان پنج سال را طی کرد در این جشنواره شرکت کرد.

وی اضافه کرد: آنچه از سوی بنده در جشنواره هیجدهم ارائه شد مقاله ای بود که در سال 2010 به چاپ رسید و از آن سال تاکنون  87  مرتبه مورد استناد سایر مقالات دیگر قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: به دلیل استناد مقالات مختلف به این مقاله در  هیجدهمین جشنواره تحقیقاتی رازی عنوان پژوهش برتر را کسب کردم.

این عضو هیأت علمی  دانشگاه علوم پزشکی کرمان، روند انجام فعالیت های پژوهشی در کشور بویژه در حوزه دندان پزشکی را خوب عنوان کرد و گفت: برای کسانی که  علاقه مند انجام فعالیت های پژوهشی هستند و در این رابطه هدف گذاری کرده اند مسیر باز و شرایط فراهم است.

دکتر پریرخ با تأکید بر نهادینه شدن تفکر پژوهشی در افراد و جامعه، بیان کرد: اگر دید پژوهشی که در ابتدا همان انتقاد پذیری از خود است را تقویت کنیم، پیشرفت می نماییم و در غیر اینصورت امکان اینکه بتوان خود را تغییر داد، وجود ندارد.

وی نقش رسانه ها در نهادینه شدن فرهنگ پژوهش را در جامعه موثر دانست و گفت: رسانه ها همچنین در زمینه آکاهی های افراد جامعه از بیماری های و راههای پیشگیری از ابتلا به بیماری ها نقش موثری دارند.

 به گزارش وب دا، مراسم تقدیر از برگزیدگان هیجدهمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی 25 دیماه در سالن همایش های بین المللی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران  برگزار می شود.