روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
کد : 24923-14305      تاریخ انتشار : دو شنبه 14 اسفند 1391 تعداد بازدید : 392

عمومی | مدیر گروه مبارزه با بیماری های دانشگاه:سرطان سومین عامل مرگ و میر در استان کرمان است

مدیر گروه مبارزه با بیماری های دانشگاه:سرطان سومین عامل مرگ و میر در استان کرمان است
مدیر گروه مبارزه با بیماری های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: سرطان سومین عامل مرگ و میر در استان کرمان بعد از بیماری های قلبی و عروقی و سوانح است.

به گزارش وب دا، " روح اله زحمتکش" شامگاه یکشنبه در پنجاه و هفتمین کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان،  افزود: سالانه 11 میلیون نفر در جهان مبتلا به سرطان می شوند و همچنین 7 میلیون نفر نیز جان خود را به علت سرطان از دست می دهند.

    وی همچنین به پراکندگی جغرافیایی   انواع سرطان ها در استان اشاره کرد و گفت: در شهرستان های شمالی استان  شیوع بعضی از سرطان ها بیشتر است.

  وی خواستار تشکیل کمیته ای در راستای بررسی علل بروز سرطان در استان شد.

 دکتر زحمتکش استعمال سیگار  را یکی از عوامل بروز سرطان در افراد عنوان کرد.

 وی ادامه داد: سرطان های سینه، پوست، سیستم خونساز بدن در زنان و سرطان های پوست، مثانه و سیستم خونساز بدن در مردان کرمانی بیشتر شایع است.

  وی همچنین گفت: میانگین سرطان خون  در زنان و مردان  این استان از میانگین  کشوری بالاتر است.

   دکتر زحمتکش گفت: افزایش برنامه های آموزشی به منظور ارتقاء دانش سلامت و حمایت از شکل گیری کمیته ای از ارگان ها و سازمان ها ذی ربط برای بررسی عوامل خطر از جمله سموم دفع آفات نباتی، کودهای شیمیایی و مواد نگه دارنده غذایی و کیفیت به کار رفته در صنایع بسته بندی و آلودگی هوا ضروری است.