روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
کد : 24923-14326      تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 اسفند 1391 تعداد بازدید : 397

عمومی | 11 نفر از مصدومان حادثه اتوبوس زاهدان تهران از بیمارستان شهید باهنر کرمان مرخص شدند

11 نفر از مصدومان حادثه اتوبوس زاهدان تهران از بیمارستان شهید باهنر کرمان مرخص شدند
مدیر بیمارستان شهید باهنر کرمان گفت: 11 نفر از سرنشینان اتوبوس زاهدان تهران که در مسیر ماهان دچار حادثه شد، با انجام اقدامات پزشکی پرستاران و رزیدنت های این بیمارستان مرخص شدند.

به گزارش وب دا، دکتر مسعود مقدری" افزود: اتوبوس زاهدان تهران در ساعت 21:48 دقیقه شامگاه  چهارشنبه 23 اسفندماه در محور ماهان دچار سانحه می شود که در این حادثه 28 نفر مصدوم و یک نفر در صحنه فوت می کند.

  وی ادامه داد: در ساعت 21:50 دقیقه با حضور 9 دستگاه آمبولانس اورژانس 115و دو دستگاه  آمبولانس از هلال احمر ، 28 نفر از مصدومان حادثه به کرمان منتقل می شوند.

  وی اضافه کرد: در این راستا 24 مصدوم به بیمارستان شهید باهنر، 2 مصدوم به بیمارستان سید الشهدا و دو مصدوم نیز به بیمارستان کلاهدوز شهر کرمان منتقل شدند.

 دکتر مقدری گفت: با اقدام خوب و به موقع تیم های پرستاران و رزیدنت های بیمارستان هشت نفر از مصدومان به صورت سرپایی شامگاه چهارشنبه و سه نفر نیز امروز صبح مرخص شدند.

  وی اظهار داشت: 13 نفر از مصدومان نیز در اتاق عمل ارتوپدی تحت عمل جراحی قرار گرفتند که آسیب دیدگان تحت مراقبت هستند.

  وی ضمن قدردانی از اقدام  به موقع اورژانس 115 کرمان و تیم های پرستاران و رزیدنت های این بیمارستان، گفت: این تیم ها به خوبی عمل کردند.