روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
کد : 24923-14372      تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 فروردین 1392 تعداد بازدید : 774

عمومی | با اقدام خداپسندانه خانواده بیمار مرگ مغزی/ نخستین اهداء عضو در سال جاری انجام شد

با اقدام خداپسندانه خانواده بیمار مرگ مغزی/ نخستین اهداء عضو در سال جاری انجام شد
هماهنگ کننده پیوند اعضا در دانشگاه علوم پزشکی کرمان، گفت: با اقدام خداپسندانه و خیرخواهانه خانواده یک بیمار مرگ مغزی، نخستین اهداء عضو و پیوند در کرمان انجام شد.

 به گزارش وب دا، " مجید گیلانی" در این رابطه افزود:  دو کلیه و کبد یک زن 28ساله از شهرستان زرند که در سانحه  تصادف دچار مرگ مغزی شده بود،  به سه بیمار نیازمند پیوند زده شد.

 وی اضافه کرد: کلیه های این بیمار به دو زن 40 و 50 ساله و کبد نیز به یک مرد 38 ساله در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور کرمان پیوند زده شد.

  وی خاطر نشان کرد:  پس از تایید مرگ مغزی از سوی  پزشکان و متخصصان بیمارستان شهید باهنر کرمان و پس از رضایت گیری از خانواده این بیمار، اعضای وی اهداء شد.

  وی ضمن قدر دانی و تشکر از اقدام خداپسندانه این خانواده محترم، گفت:   این خانواده با اهداء اعضای عزیز از دست رفته خود  لبخند زندگی را به سه بیمار نیازمند هدیه کردند.

  گیلانی همچنین از تلاش ها و فعالیت های مسئولان بیمارستان های  شهید باهنر و افضلی پور کرمان قدردانی و تشکر کرد.