روزه داران برای جبران کم آبی بدن، میوه و سبزی مصرف کنند
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: روزه داران برای جبران کم آبی بدن در ماه مبارک رمضان، مصرف سبزی و میوه را مورد توجه قرار دهد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وب دا در کرمان، " مژگان خطیبی" در مورد تغذیه در ماه مبارک رمضان گفت: در این ماه وعده های غذایی به سه قسمت، سحری، افطار و شام تقسیم می شود.
وی با اشاره به فعالیت بیشتر افراد در صبح، بر کامل بودن وعده سحری تاکید و اظهار کرد: انرژی دریافتی باید میزان یا اندازه انرژی و فعالیت روزانه را داشته باشد.
وی اضافه کرد:به دلیل اینکه در طول روز فرد مدت زمان زیادی تشنه است، روزه داران از مواد غذایی که مدر نباشد در وعده سحری استفاده کنند.
وی ادامه داد: مصرف چای به دلیل مدر بودن در وعده سحری باعث کم آبی بدن فرد روزه دار در طول روز می شود.
این کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کرمان، ادامه داد: مصرف بعضی از میوه ها مانند هلو و سبزی ها مانند کاهو جبران کم آبی بدن فرد روزه دار را می کند.
وی ضمن توصیه بر اینکه روزه داران باید روزه خود را با مواد غذایی سبک افطار کنند، بیان کرد: بهتر است روزه داران با مصرف یک فنجان چای کم رنگ و یا یک لیوان شیر با خرما افطار کنند.
وی مصرف نوشیدنی سرد در وعده افطار را بعد از 15 ساعت گرسنگی و تشنگی، وارد کردن استرس به معده عنوان کرد.
خطیبی همچنین توصیه کرد: روزه داران در وعده شام غذای سبک مصرف کنند زیرا هرچه قدر وعده شام بیشتر و سنگین تر باشد فرد برای وعده سحری اشتها ندارد.