روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
کد : 24923-15161      تاریخ انتشار : دو شنبه 25 فروردین 1393 تعداد بازدید : 145

عمومی | 279 پروژه بیمارستانی در سطح کشور در دست اجرا است

279 پروژه بیمارستانی در سطح کشور در دست اجرا است
سرپرست دفتر توسعه منابع فیزیکی و امور عمرانی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: 279 پروژه بیمارستانی در سطح کشور در دست اجراست که برای تکمیل آنها چهار هزار و 600 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، "امیر ساکی" روز دوشنبه 25 فروردین ماه در گفت و گو با خبرنگار وب دا در کرمان، افزود: حدود سه هزار پروژه بزرگ و کوچک در حوزه بهداشت و درمان وجود دارد که برای پایان یافتن آنها هشت هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

 وی اضافه کرد: پروژه‌های وزارت بهداشت به چند دسته شامل طرح‌های درمانی از جمله  توسعه بیمارستانی، طرح‌های آموزشی و کمک آموزشی مانند دانشکده ها، ستادهای دانشگاهی، فضاهایی مانند سلف سرویس، کتابخانه و خانه های بهداشت، مراکز بهداشتی تقسیم بندی می شود.

وی با بیان اینکه دولت در سال گذشته اعتبارات خوبی به پروه‌های عمرانی اختصاص داد، گفت: متوسط تخصیصی که به پروژه های عمرانی وزارت بهداشت داده شد، 78 درصد بود  که در طی سالیان گذشته با وجود اینکه کشور از وضعیت درآمدی خوبی برخوردار بود، بی سابقه بوده است که جای تقدیر و تشکر دارد و این یک شرایط خوبی را برای فعال شدن مجدد پروژه‌ها ایجاد می‌کند.

وی با اشاره به فعالیت مجمع خیرین سلامت در سطح کشور، گفت: کمک های خیرین برای وزارت بهداشت کار ساز و مهمی است که بر اساس نیازهای تعریف شده وزارت بهداشت از خدمات آنها استفاده می کنیم.

 وی خاطرنشان کرد: با تدابیری که در دولت و وزارت بهداشت دیده شده، امیدواریم همچنان فعالیت پروژه‌ها ادامه داشته باشد و بتوانیم در یک مدت خوب و معقولی حداقل برای پروژه های مهم که مشخص شده اند به نتیجه برسیم.

 وی اظهار داشت: پروژه های عمرانی بخش بهداشت و درمان کشور بر اساس هشت شاخص مورد ارزیابی و امتیاز بندی قرار گرفتند و این به معنی حذف بعضی از طرح ها نیست بلکه بر اساس اولویت هایی چون نیاز منطقه و پیشرفت فیزیکی احداث می شوند.

 به گفته وی در سال جاری برای طرح های حوزه بهداشت و درمان حدود هزار و 200 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.

وی اظهار امیدواری کرد: شیرینی و نتیجه اجرای این طرح ها را مردم احساس کنند و    تلاش ما بر این است که این اتفاق بیافتد و از  خیرین و بخش های خصوصی در خواست می کنیم که  در حوزه بهداشت و درمان نقش داسته باشند و  این حوزه را کمک کنند.