روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
کد : 24923-18212      تاریخ انتشار : یکشبه 13 تیر 1395 تعداد بازدید : 164

عمومی | کارگاه "پیشگیری از طلاق در جامعه اسلامی"برگزار شد

کارگاه "پیشگیری از طلاق در جامعه اسلامی"برگزار شد
کارگاه" پیشگیری از طلاق در جامعه اسلامی" روز یکشنبه 13 تیرماه به همت مرکز دین پژوهی و طب و حوزه بانوان و خانواده دانشگاه علوم پزشکی کرمان در محل فرهنگسرای کوثر برگزار شد.

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، عضو هیات علمی دانشگاه  و متخصص پزشکی اجتماعی در این کارگاه آموزشی گفت: روند طلاق در کل دنیا رو به افزایش است و طلاق یک پدیده جهانی است.

دکتر"نوذر نخعی" افزود: اگر بخواهیم پدیده طلاق را در جامعه کنترل کنیم باید ریشه ای عمل نماییم به این منظور که باید از دوران کودکی اقدام کرد.

وی اضافه کرد: عوامل فردی، خانوادگی و اجتماعی از علت های افزایش طلاق به شمار می رود.

 وی تغییر نگرش ها و نگاه ها از عوامل اجتماعی افزایش طلاق در جامعه دانست و ادامه داد: باید سعی کنیم طلاق در جامعه به عنوان منفورترین حلال در جامعه مطرح شود و این موضوع باید در سخنرانی ها و موعظه ها مورد توجه قرار گیرد.

 وی از دیگر عوامل اجتماعی افزایش طلاق در جامعه را رفاه طلبی و فردگرایی عنوان کرد. دکتر نخعی گفت: دخالت خانواده ها از عوامل مرتبط در افزایش طلاق در جامعه است.

 وی نارضایتی در رابطه جنسی و سردی روابط عاطفی را از جمله عوامل مرتبط با فرد در افزایش طلاق در جامعه عنوان کرد.