روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
کد : 24923-18909      تاریخ انتشار : سه شبه 28 دی 1395 تعداد بازدید : 304

عمومی | عملیات ساخت بزرگترین مرکز آموزشی درمانی جنوب شرق در کرمان

عملیات ساخت بزرگترین مرکز آموزشی درمانی جنوب شرق در کرمان
عملیات ساخت بزرگترین مرکز آموزشی درمانی جنوب شرق کشور28 دی ماه با حضور استاندار، مسئولان دانشگاه علوم پزشکی و سایر مسئولان استانی در کرمان اجرایی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، بیمارستان 750 تختخوابی شفا در بلوار آیت الله هاشمی رفسنجانی ساخته می شود.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در آیین اجرایی شدن ساخت این بیمارستان گفت:  با توجه به عقب افتادگی های تاریخی در بخش درمان استان، وجود بیمارستان مدرن از ضروریات بود و چون فضای فعلی بیمارستان شفا پاسخگوی ساخت  این بیمارستان مدرن نبود و با توجه به حمایت های استاندار این مکان برای آن در نظر گرفته شد.

 دکتر علی اکبر حق دوست افزود: 50 هکتار زمین برای ساخت این بیمارستان مدرن و پیشرفته 750 تختخوابی تهیه شده است و این بیمارستان بر اساس نیاز 20 تا 30 ساله آینده استان ساخته خواهد شد.

 به گفته وی هزینه اولیه ساخت این بیمارستان 250 میلیارد تومان در نظر گرفته شده که 30 درصد این اعتبار را وزارت بهداشت و 70 درصد نیز از منابع درجای استان کرمان تامین می شود.

وی افزود: قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا‌ء ساخت این بیمارستان را به عهده دارد که امیدواریم تا سه سال آینده به پایان برسد.

.