روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
کد : 24923-19004      تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 بهمن 1395 تعداد بازدید : 147

عمومی | بیانیه دانشگاه به مناسبت یوم الله 22 بهمن

بیانیه دانشگاه به مناسبت یوم الله 22 بهمن
دانشگاه علوم پزشکی کرمان با صدور بیانیه ای به مناسبت یوم الله 22 بهمن، همگان را برای شرکت مراسم راهپیمایی 22 بهمن دعوت کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در این بیانیه آمده است: 

22 بهمن ماه یادآور عهد دیرین ملت انقلابی ایران برای تداوم حضور در راه تحقق آرمان جهانی مستضعفین و رهایی انسان از بند جهل و فقر و تبعیض در ظل پیوند رهبر و امت است. 22 بهمن سالگرد تولد انقلاب اسلامی است که هنوز گام های بسیاری تا رسیدن به قله سرافرازی و مقصود الهی خویش دارد.

تردیدی نیست که ملت ایران یوم الله 22 بهمن را "فرصتی مبارک" برای تجدید پیمان با آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی، امام و شهدای تاریخ ساز، بیعت دوباره با ولی فقیه زمان و مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای (مدظله العالی) و نمایش توانمندی‌های  سرشار خود به جبهه گسترده  بد‌خواهان نظام که تغییر ماهیت انقلاب و نظام جمهوری اسلامی را هدف گذاری کرده‌اند قلمداد و این پیام قاطع و معنا دار را به آنان می دهد که با "لبیک به رهبری معظم" روح تازه‌ای در کالبد انقلاب و نظام اسلامی دمیده و بار دیگر عزت و اقتدار ایران عزیز را بیمه خواهند کرد.

اينك ما اساتيد، كاركنان و دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي کرمان در طلیعه سي ونهمین بهار آزادي، ضمن دعوت از ملت رشيد ايران اسلامي براي حضور گسترده و انقلابي در راهپيمائي سراسري يوم الله 22 بهمن، همگام و هم‌صدا با ساير آحاد امت مؤمن، انقلابي و با بصيرت ايران اسلامي با حضور پرشور و حماسي خود، بار ديگر با آرمان‌هاي بلند بنيانگذار عظيم الشأن انقلاب، شهداي والامقام اسلام و انقلاب و مقام عظماي ولايت تجديد ميثاق نموده و به جهانيان ثابت خواهيم كرد كه ملت مسلمان ايران با صلابت تر از پيش، تا پاي جان به عهدي كه با خداي خود در حمايت از اسلام و انقلاب بسته است پايبند خواهد بود و گوش به فرمان رهبر فرزانه انقلاب تا آخرين قطره خون خود مدافع راستين ارزش‌هاي والاي اسلامي است.