افتتاح فضای جایگزین اورژانس در شرایط بحران در بیمارستان دکتر غرضی سیرجان
فضای جایگزین بخش اورژانس در شرایط بحران بیمارستان دکتر غرضی سیرجان، امروز با حضور معاون فرماندار، معاونین دانشکده علوم پزشکی و مدیران بیمارستان دکتر غرضی به مناسبت هفته پدافند غیرعامل مورد بهره برداری قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی سیرجان، رئیس بیمارستان دکتر غرضی سیرجان در حاشیه این مراسم گفت: این فضای فیزیکی که از سازه آهنی مقاوم می باشد با هدف فضای جایگزین بخش اورژانس در شرایط بحران و حادثه ساخته شده است.
دکتر مهدی ابنا افزود: در موارد بحران و در شرایطی که ممکن است از بخش اورژانس بیمارستان نتوان استفاده کرد و یا حجم مصدومین آنقدر باشد که نیاز به افزایش فضای اورژانسی باشد این فضای درمانی فعال و مورد استفاده قرار می گیرد.
وی ادامه داد: این فضای فیزیکی به همراه تجهیزات اولیه، استوک بحران و اتاقک های شستشوی بیماران آغشته به مواد شیمیایی، جمعا با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 200میلیون ریال به بهره برداری رسیده است.

