تقدیر از اعضای تیم پزشکی نجات جان دو مادر باردار در شهرستان بافت
از اعضای تیم پزشکی شهرستان بافت که باعث نجات دو مادر 20 و 18 ساله از مرگ حتمی شدند تقدیر شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بافت، متخصص زنان بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) در این رابطه گفت: یک مادر باردار با نام ساره سلجوقی 20 ساله با حاملگی 37 هفته که کاندید سزارین بود در تاریخ 27 اردیبهشت ماه با درد شکمی به همراه مامای مرکز خدمات جامع سلامت به بیمارستان خاتم الانبیاء اعزام می شدند در بین راه به طور ناگهانی دچار پیشرفت درد زایمانی شد.
دکتر پروانه حیدری افزود: زایمان بریچ توسط مامای همراه انجام شد و مرکز اورژانس 115 نیز در کمترین زمان ممکن با تجهیزات کامل به محل مذکور مراجعه و اقدامات درمانی خود را آغاز و با توجه به نیاز فرد مذکور به خدمات درمانی بیشتر به بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) انتقال یافته و با تلاش تیم فوریت های پزشکی و ماما مرکز خدمات جامع سلامت خبر مادر باردار از خطر های احتمالی نجات یافت.
دکتر حیدری ادامه داد: مادر باردار دیگری با نام الهام حمزه نژاد 18 ساله درتاریخ 22 اردیبهشت به علت فشارخون بالا تحت سزارین اورژانسی قرار گرفته و بعد از سزارین در بخش زنان تحت نظر بوده به طور ناگهانی دچار فشار بالا و تاری دید و تشنج (اکلامپسی)شده است به سرعت اقدامات اولیه انجام و پزشک معالج دکتر حیدری به همراه گروه سی پی آر بر بالین بیمار حاضر بوده تمامی اقدامات لازم انجام و به بخش آی سی یو انتقال یافت و پس از بهبود وضعیت به مرکز استان اعزام و پس از چند روز ترخیص و در حال حاضر از خطرات احتمالی نجات یافته و در صحت سلامت کامل هستند.
در این راستا مسئولان بیمارستان از اعضای تیم پزشکی نجات جان این دو مادر باردار تقدیر کردند.