روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
کد : 27761-51609      تاریخ انتشار : دو شنبه 21 فروردین 1402 تعداد بازدید : 393

نهاد رهبری | مراسم شب 19 ام ماه مبارک رمضان در مسجد پیامبر اعظم (ص) برگزار شد

مراسم شب 19 ام ماه مبارک رمضان در مسجد پیامبر اعظم (ص) برگزار شد
اولین شب از لیالی قدر در مسجد پیامبر اعظم (ص) دانشگاه علوم پزشکی با حضور دانشجویان و مسئولین دانشگاه همراه با قرائت دعای مجیر، جوشن کبیر، مداحی و سخنرانی نماینده ولی فقیه در دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان، مراسم احیاء شب نوزدهم ماه مبارک رمضان و شب قدر در محل مسجد پیامبر اعظم (ص) دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.

در ابتدا این مراسم آیاتی چند از  کلام الله مجید تلاوت و دعای مجیر وجوشن کبیر توسط مداحان اهل بیت قرائت و ذکر مصیبت اهل بیت (س) انجام شد و در ادامه حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی عارفی ، به ایراد سخنرانی پرداخت.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان در ابتدا با ذکر حدیث «انتَ (ياعليُّ) مِنّي بِمَنزِلَةِ هارونَ مِن موسي اِلّا اَنَّهُ لانَبيَّ بعدي» از رسول اکرم(ص)، گفت: امشب  شب نزول قرآن صامت و صعود قرآن ناطق حضرت امیر المومنین علی (ع) است که الگویی برای تمامی انسان در تمامی مکان ها و زمان های عالم است ، و شب رفت و برگشت بین زمین و آسمان است و در این شب قرآنی بر ما نازل شده که نسخه شفا بخش  و درمان دل های مظلومان عالم می باشد.

حجت الاسلام دکتر عارفی به بیان فضائل اخلاقی حضرت امیر المومنین علی ابن ابی طالب  و نظر سایر مذاهب و  ادیان الهی درباره مقام ایشان پرداخت و گفت: ارادت به شخصیت والای این امام بزرگوار تنها محدود به تشیع و مسلمانان و حتی معتقدین به ادیان الهی  نمی باشد بلکه انسان های آزاده جهان که حتی معتقد به ادیان الهی نیستند نیز به تکریم  مقام والای ایشان پرداخته اند.

 وی با بیان بُعد سیاسی شخصیت حضرت علی (ع) افزود: دید سیاسی این بزرگواراز مسائل روز نگاهی آینده نگر و بلند مدت بود و سیاستمداری بی بدیل بود که مورد هجمه های مختلف از طریق هیات دسیسه ورزی یهودیت و از سوی مسلمانان ساده لوح و بعضاً مغرض وتحمیل جنگ ها و فتنه های مختلف در طول حیات مبارک ایشان قرار گرفتند و در نهایت  بدست مسلمانان به شهادت رسیدند.

حجت الاسلام عارفی با اشاره به فتنه های و هجمه های  که بر علیه امیرمومنان  علی (ع)  وارد شد گفت: دشمن آن زمان چنان از قدرت هایی جنگ نرم استفاده کرد، که مسلمان آن روز و نوع جوانان آن روز در شخصیت  علی تشکیک پیدا کردند و حتی بعد از جنگ نهروان یقین پیدا کردند که حضرت علی  (ع) کافر شده است . و این بود جنگ نرم آن زمان و جنگ نرم جنگ مغزهاست، که ارزش ها را ضد ارزش و جای قاتل با مقتول  و ظالم و مظلوم عوض می شود و وسیله جنگ نرم رسانه ها می باشد که در زمان آن حضرت تریبون ها و کتاب ها  و اشعار نقش رسانه را بر عهده داشت و با همین وسایل حضرت علی (ع) را کافر جلوه دادند.

وی افزود امروز دشمن همان هیات دسیسه ورزی یهود در پشت صحنه همان کارها را با جهان اسلام و جهموری اسلامی و شخص رهبر عظیم الشان، مجتهد عادل را انجام دادند و آنقدر در رسانه ها و فضای مجازی و فیلم های جعلی بر علیه این بزرگوار فعالیت کردند که تا بعضی از مردم را به میدان کشاندند و به ایشان توهین کردند.

حجت الاسلام عارفی گفت: وقتی که دشمن با جنگ نرم می تواند با امیرالمومنین که بعد از رسول الله بالاترین مقام را در جهان خلقت دارد مقابله کند بنابراین می تواند اندیشه های جامعه ما را عوض کند و رهبر انقلاب و ارزش ها  و اسلام را مورد حمله قرار دهد .

وی به جوانان توصیه کرد که فضای مجازی را با دقت و تفکر و تحقیق اخبار را دنبال کنند تا مورد حمله تبلیغاتی دشمن  و هدف قرار داده نشوند؛ چون وسایل جنگ نرم امروز نسبت به زمان حضرت علی (ع) پیچیده تر و  سریع تر واقناع کننده تر است وهم شخصیت های امروز قابل قیاس با آن زمان نیست.

حجت الاسلام عارفی افزود: مقابله  با جنگ نرم امروز، نیازمند جهاد تبیین و دفاع از مظلومیت جمهوری اسلامی و رهبر معظم انقلاب ،با اطلاعات و بدون تعصب می باشد و وظیفه جوانان است که از ظرفیت فضای مجازی در جهت تبیین حق وباطل استفاده کنند.

این مراسم با ذکر مصیبت و آئین قرآن به سر توسط نمایند ولی در دانشگاه به پایان رسید.