روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
کد : 24924-60317      تاریخ انتشار : دو شنبه 6 فروردین 1403 تعداد بازدید : 459

شهرستان زرند | کمک 10 میلیاردی خیرین حوزه سلامت در تجهیزات پزشکی بیمارستان سینا

کمک 10 میلیاردی خیرین حوزه سلامت در تجهیزات پزشکی بیمارستان سینا
شهرستان زرند با بیش از 158 هزار جمعیت درشمال غرب استان کرمان واقع شده است که مرکز شهرستان در فاصله 75 کیلومتری ازمرکز استان کرمان قرار دارد و با 14 مرکز خدمات جامع سلامت ، 13 پایگاه سلامت و 46 خانه بهداشت، 2 بیمارستان که بیمارستان سینا وابسته به دانشگاه علوم پزشکی کرمان و بیمارستان امام علی (ع) وابسته به سازمان تامین اجتماعی به ارائه خدمت به همشهریان می پردازد

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرند در تشریح فعالیت های این شبکه در سالی که گذشت، گفت: نزدیک به ده میلیارد ریال تجهیزات پزشکی توسط خیرین زرندی به بیمارستان سینا اهدا شده است .

 

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرند، دکتر گلنوش محمدی به آمار مراجعان جهت دریافت خدمت در حوزه درمان در بیمارستان سینا با ضریب اشغال تخت 63 درصد اشاره کرد و گفت: در سال گذشته تعداد مراجعان به اورژانس این بیمارستان بیش از 92000 نفر، درمانگاه بیش از 60000 نفر و مراجعان به آزمایشگاه نیز به بیش از 62000 نفر رسیده است .

 

 

دکترمحمدی عمل‌های جراحی را بیش از شش هزار مورد اعلام کرد و افزود: عمل جراحی تعویض مفصل زانو و لگن در این بیمارستان در سال 1402،  59 مورد بوده است .

 

 وی شمار مراجعان زایمان بدون درد 200 مورد، بیماران بستری دربخش های ویژه ( آی سی یو و سی سی ی ) بیش از 1000 مورد، مراجعان آندوسکوپی 411 مورد ، تعداد مراجعان ماموگرافی 842 مورد، مراجعان پاتولوژی 1433 مورد و تعداد بیماران حوادث ترافیکی را در سال گذشته  2139 مورد عنوان کرد.

 

 

دکتر محمدی با بیان اینکه بیمارستان سینا مجوز راه اندازی بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان را از تیرماه 1402دریافت کرد، گفت: تعداد مراجعان به این بخش 180 نفر بوده است .

 

 

وی اضافه کرد: همچنین بیمارستان سینا با 59 بیماردیالیزی و انجام 6810 جلسه همودیالیز به عنوان تنها مرکز ارائه دهنده خدمات به بیماران دیالیزی در شهرستان زرند است.

 

 

دکتر محمدی اظهار داشت: یک دستگاه ام آر آی با پیگیری نماینده مردم درمجلس شورای اسلامی دکتر عفت شریعت و مساعدت‌های شرکت فولاد زرند ایرانیان خریداری شده است و تامین و آماده سازی فضای فیزیکی و زیرساخت‌های مورد نیاز این دستگاه نیز در حال پیگیری است.

 

وی ادامه داد: با نصب و بهره برداری از این دستگاه علاوه بر ارتقای سطح کیفی خدمات درمانی، از اعزام بعضی بیماران به مرکز استان نیز، جلوگیری می شود.

 

 

مدیر شبکه بهداشت و درمان زرند در ادامه به مهمترین اقدامات انجام شده در حوزه بهداشت پرداخت و گفت: برطبق گزارش سامانه سیب نزدیک به 86 درصد جمعیت حداقل یک بار خدمت را در سال گذشته دریافت کرده اند.

 

 دکتر محمدی با اشاره به پویش ملی سلامت، غربالگری فشارخون و دیابت از 20 آبان ماه تا 30 دی ماه سال گذشته در این شهرستان گفت: در این پویش 99.5 درصد جمعیت گروه هدف شهرستان از نظر بیماری‌های فشارخون و دیابت غربالگری شدند که تعداد 468 بیمار فشار خون جدید و 338 بیمار دیابت جدید شناسایی و تحت مراقبت بهداشتی و درمانی قرار گرفتند.

 

به گفته وی در سال گذشته اردوهای جهادی پزشکی و دندانپزشکی منطقه دشتخاک و جرجافک برگزار شد.

 

دکتر محمدی در ادامه به اقدامات صورت گرفته در حوزه فرهنگی مرکز بهداشت پرداخت و گفت: برگزاری جلسات جامع ایمن در فرمانداری، دیدار با خانواده  شهدا و ایثارگران، برگزاری مراسم روضه خوانی در ماه محرم و صفر، شرکت در راهپیمایی حمایت از مردم فلسطین و غزه، برگزاری مراسم استقبال از پیکر مطهر شهدا گوشه ای از فعالیت های صورت گرفته در این حوزه است.

 

وی در ادامه گوشه ای از فعالیت های عمرانی شبکه بهداشت را شامل تکمیل آموزشگاه بهورزی، تکمیل مرکز خدمات جامع سلامت روستایی عزیز آباد، راه اندازی مرکز مشاوره ازدواج واقع در بیمارستان قدیم، راه اندازی مرکز سراج عنوان کرد.

 

وی از کلنگ زنی ساختمان خانه بهداشت ارجمندیه در سال گذشته خبرداد و افزود: محوطه سازی مرکز خدمات جامع سلامت روستایی نعیم آباد، محمدآباد و سربنان، محوطه سازی مرکز خدمات سلامت شهری یزدانشهر، بهسازی خانه بهداشت احمد آباد و بازسازی باغچه درمانگاه شهید مصطفوی  نیزصورت گرفته است.

 

 

دکتر محمدی به تکمیل و افتتاح پایگاه سلامت فاطمه الزهراء شهرک امام و بهسازی ساختمان های احمد آباد و ده ایرج با مشارکت خیرین پرداخت و افزود: تکمیل و افتتاح پایگاه سلامت ساختمان جدید مرکز خدمات سلامت یزدانشهر، تهیه زمین مرکز خدمات جامع سلامت مهدی آباد، تهیه زمین پایگاه شماره 3 شهری و توسعه انبار ستاد مرکز بهداشت از دیگر اقدامات در این حوزه بوده است .

 

وی در ادامه به فعالیت های انجام شده در ارائه خدمات تاسیساتی درحوزه بهداشت پرداخت و تصریح کرد: نصب یونیت دندانپزشکی در مرکز عزیزآباد و مرکز محمدآباد، استاندارد سازی کپسول‌های اکسیژن واحدهای تحت پوشش و گازکشی خانه بهداشت مناطق حتکن و رشک علیا نیز انجام گرفته است.

 

مدیر شبکه بهداشت و درمان در پایان یادآورشد: در سال گذشته برنامه سلامت خانواده در شهر زرند اجرا و پایگاه سلامت ابن سینا نیز راه اندازی شده است.