روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
کد : 25281-65967      تاریخ انتشار : یکشنبه 11 اذر 1403 تعداد بازدید : 299

اخبار دانشگاه | دیدار سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمان با مدیر عامل هلدینگ صنایع مس افق کرمان

دیدار سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمان با مدیر عامل هلدینگ صنایع مس افق کرمان
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمان با مدیر عامل هلدینگ صنایع مس افق کرمان به همراه مدیران عامل شرکت‌های درمانی تابعه ١١ آذرماه دیدار و گفت وگو کرد.

به‌ گزارش روابط عمومی دانشگاه، مدیرعامل هلدینگ صنایع مس افق کرمان در این دیدار بر افزایش همکاری های این مجموعه و دانشگاه های استان تاکید کرد.

 

دکتر عباس پور افغان ضمن تشریح فعالیت‌های هلدینگ افق مس، به برنامه ها و اهداف حوزه درمان این هلدینگ اشاره کرد.

 

وی بیان کرد: همچنین این هلدینگ به بحث پیشگیری و درمان تاکید دارد.

 

 دکتر متین مدیر عامل حکیم مس نیز فعالیت های این شرکت خدمات بهداشتی درمانی را تشریح کرد و افزود: این شرکت از سال 1372 فعالیت رسمی خود را آغاز کرد و هم اکنون از بزرگترین شرکت های درمانی است چهار شرکت زیر مجموعه این شرکت است و هفت مجموعه هم در معادن مستقر دارد.

 

وی با اشاره به همکاری های بسیار این شرکت با دانشگاه های علوم پزشکی استان، اظهار داشت: سعی کردیم کمک حال دانشگاه باشیم.

 

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمان در این دیدار گفت: حوزه کاری شما بسیار گسترده است و این قابل تقدیر و تشکر است.

 

دکتر مرتضی هاشمیان افزود: با توجه به رتبه خوب پژوهشی دانشگاه و انجام بسیاری از کارهای تحقیقاتی کشوری توسط این دانشگاه، علوم پزشکی کرمان می تواند در امر تحقیقات و پژوهش و در زمینه فرهنگ سازی و پیشگیری  با موضوعاتی مانند طب کار و حرفه ای،  جوانی جمعیت، بیماری های غیر واگیر کمک کند.

 

سرپرست دانشگاه به سهم مسولیت اجتماعی و حقوق دولتی معادن اشاره کرد و گفت: با توجه به فعالیت معادن در استان کرمان ضروری است که این سهم بر شرایط استان تاثیر بگذارد که هم اکنون این سهم بسیار ناچیز است.