روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
کد : 25281-66304      تاریخ انتشار : شنبه 24 اذر 1403 تعداد بازدید : 216

اخبار دانشگاه | ارتقای ۲۰۰ پله ای دانشگاه علوم پزشکی کرمان در رتبه بندی جهانی شانگهای ٢٠٢٤

ارتقای ۲۰۰ پله ای دانشگاه علوم پزشکی کرمان در رتبه بندی جهانی شانگهای ٢٠٢٤
دانشگاه علوم پزشکی کرمان در گزارش سال ۲۰۲٤، در رشته بهداشت عمومی با ۲۰۰ پله ارتقا، در جایگاه ۲۰۱-۳۰۰ در سطح بین المللی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در این باره گفت: نظام رتبه بندی شانگهای در سال ۲۰۲۴ میلادی برای هشتمین سال متوالی رتبه بندی جهانی موضوعات دانشگاهی (GRAS) را منتشر کرده است.

 

دکتر حمید شریفی افزود: این رتبه بندی در سال ۲۰۲۴ در ۵۵ رشته در قالب ۵ حوزه کلی شامل مهندسی، علوم طبیعی، علوم زیستی، علوم پزشکی و علوم اجتماعی صورت گرفته است.

 

وی ادامه داد: نظام رتبه بندی شانگهای در سال ۲۰۲۴ از شاخص های عینی دانشگاهی و داده های شخص ثالث (نظرسنجی) برای اندازه گیری عملکرد دانشگاه های جهان در موضوعات مرتبط استفاده می کند.

 

وی تشریح کرد: اسامی بیش از ۱۹۰۰ دانشگاه از بین 5 هزار دانشگاه مورد بررسی از ۹۶ کشور و منطقه در جهان در فهرست نهایی این رتبه بندی قرار گرفتند که از جمهوری اسلامی ایران، 29 دانشگاه در این رتبه بندی حضور دارند.

 

دکتر شریفی گفت: در رتبه بندی موضوعی شانگهای 2024 رتبه بندی حوزه علوم پزشکی در رشته های پزشکی بالینی، بهداشت عمومی، دندانپزشکی و علوم دندانی، پرستاری، داروسازی و علوم دارویی صورت پذیرفته است که شاهد حضور دانشگاه های برتر کشور در این رشته ها در جمع برترین دانشگاه های دنیا هستیم.

 

وی افزود: در رشته بهداشت عمومی ۷ دانشگاه در جمع برترین ها قرار دارند که از این میان دانشگاه علوم پزشکی کرمان با رتبه ۲۰۱-۳۰۰ بعد از دانشگاه تهران در رتبه دوم کشوری و بالاتر از دانشگاه های علوم پزشکی ایران، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دانشگاه علوم پزشکی شیراز قرار گرفته است.

 

شریفی بیان کرد: این رتبه بندی بر اساس پنج معیار اعضای هیأت علمی درکلاس جهانی، برونداد در کلاس جهانی، پژوهش های با کیفیت، تاثیر پژوهشی و همکاری بین المللی جهت ارزیابی و رتبه بندی دانشگاه های برتر دنیا بهره گرفته است که وزن هر کدام از این شاخص ها متناسب با هر رشته تغییر می کند.