روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
کد : 25281-69143      تاریخ انتشار : سه شنبه 2 اردیبهشت 1404 تعداد بازدید : 492

اخبار دانشگاه | تجدید بیعت هیات رئیسه دانشگاه با شهدای دانشگاه و حضور در یادمان شهدا

تجدید بیعت هیات رئیسه دانشگاه با شهدای دانشگاه و حضور در یادمان شهدا
در دومین روز از هفته سلامت، هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی کرمان، امروز دوم اردیبهشت ماه، با حضور در یادمان شهدا دانشگاه با آرمان های شهدا تجدید بیعت کردند.

به گزارش روابط عموی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر علی عارفی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در این مراسم ضمن تبریک هفته سلامت به تلاشگران عرصه سلامت، گفت: «هفته سلامت را به همه زحمت‌کشان حوزه سلامت جامعه، به‌ویژه همکاران عزیزمان در دانشگاه‌های علوم پزشکی و به‌طور خاص دانشگاه علوم پزشکی کرمان تبریک عرض می‌کنم. امیدواریم که در این فرصت بتوانید دستاوردهای حوزه سلامت را به اطلاع مردم برسانید و زحمات شما بزرگواران در این عرصه به گوش هم‌میهنانمان برسد.»

 

وی در ادامه با اشاره به حدیثی از پیامبر گرامی اسلام (ص) اظهار کرد: «رسول خدا (ص) فرمودند: "إن أعظم العلوم علم السلامة، وأعظم السلامة سلامة القلب." یعنی بزرگ‌ترین علم، علم سلامت است و بزرگ‌ترین نوع سلامت، سلامت قلب. در این روایت، منظور از قلب، روح انسان است. بنابراین سلامت روح از همه‌چیز مهم‌تر است، زیرا اساس وجود انسان را تشکیل می‌دهد.»

 

دکتر عارفی افزود: «اگر سلامت نباشد، دیگر علوم و امور نیز تحت‌الشعاع قرار می‌گیرند. سعدی نیز به زیبایی می‌فرماید: "سخن بر تندرستی، تندرست است که در سستی، همه تدبیر سست است." یعنی وقتی انسان بیمار باشد، حال کار کردن، فکر کردن و حتی عبادت کردن ندارد. طبیعی است که در چنین شرایطی، عقل و تدبیر نیز از کار می‌افتد. بنابراین، علم سلامت را باید در رأس علوم قرار داد.»

 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان با تأکید بر اهمیت سلامت روحانی بیان کرد: «بدن انسان پس از چند دهه، به خاک سپرده شده و وارد چرخه طبیعت می‌شود، اما آنچه باقی می‌ماند، روح انسان است؛ روحی که از خداست. بنابراین باید بیش از هر چیز، در تغذیه و سلامت روح خود بکوشیم. عبادات، اخلاق و عرفان ما باید در مسیر ارتقای سلامت روح باشد.»

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مقام شامخ شهدا گفت: «شهدا کسانی بودند که سلامت جسم خود را فدای سلامت جامعه و تعالی روح خویش کردند. روح آن‌ها امروز در همه جا حاضر و ناظر است. یکی از صفات خداوند "شهید" است؛ یعنی دائم ناظر و زنده. قرآن کریم نیز تصریح می‌کند: "وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا، بَلْ أَحْیَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ." شهدا زنده‌اند و شاهد، و شاهد مرده نیست.»

 

حجت‌الاسلام عارفی ادامه داد: «شهدا امروز تاج سر ملت ایران و بلکه تمام آزادی‌خواهان جهان‌اند. آن‌ها بودند که ما امروز در سلامت روحی و روانی به‌سر می‌بریم. اگر مانند بسیاری از کشورهای جنگ‌زده، زیر بمباران و آشوب بودیم، معلوم نبود چه بر سر این کشور می‌آمد.»

 

وی تأکید کرد: «در طول تاریخ، هرگاه به ایران حمله شد، بخشی از خاکمان را از دست دادیم، به‌ویژه در دویست تا سیصد سال اخیر. اما در دوران دفاع مقدس، این مردان قهرمان و جوانمرد اجازه ندادند حتی یک وجب از خاک کشور جدا شود. آنان مردانه ایستادند، هشت سال جنگیدند و دین، مذهب و وطن عزیزمان را حفظ کردند. درود خدا بر این شهدا تا روز قیامت.»