حضور رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی کرمان در مراسم تشییع شهدا
مراسم تشییع و تدفین پیکر شهدای سپاه کرمان در حمله رژیم صهیونیستی به مقرهای نظامی استان یزد، در کرمان با حضور گسترده مردم و مسئولان ولایتمدار کرمان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان مردم بصیر و انقلابی شهر کرمان، صبح امروز پیکرهای مطهر ۱۰ پاسدار شهید کرمانی را که در حملات اخیر رژیم صهیونیستی به یکی از مقرهای سپاه استان یزد به شهادت رسیده بودند را صمیمانه در آغوش گرفتند.
پیکر مطهر شهدای سپاه کرمان؛ پاسداران شهید مهدی جوهری، علی محمدی، یاسر بنیاسد، عباس اسحاقی، علیرضا محمدی، حبیبالله امیری، امید کاظمیزاده، محمد حبیبزاده، محسن جعفری و محمدعلی بنیاسدی که در تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به فیض شهادت نائل آمدند؛ بر دستان مردم ولایتمدار و شهیدپرور کرمان و دیار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی تشییع شدند.
نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه کرمان، استاندار کرمان، نمایندگان مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی، اعضای شورای تامین و شورای اداری استان با حضور در مصلی امامعلی (ع) در این مراسم شرکت کردند.
تنی چند از کارکنان، دانشجویان، اعضای هیات علمی و اعضای هیات رئیسه دانشگاه نیز در این مراسم حضور به هم رساندند.
پس از برگزاری مراسم وداع با شهدا در مصلی بزرگ امام علی (ع) با حضور گسترده قشرهای مختلف مردم، مسئولان و خانوادههای شهدا و ایثارگران تشییع پیکرهای مطهر شهدا به صورت خودرویی به سمت گلزار شهدای بین المللی شهر کرمان انجام شد.