کسب مقام اول توسط تیم مرکز آموزشی درمانی شهید باهنر
مرحله استانی مسابقات «میدان یار» با حضور تیمهای منتخب مراکز درمانی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، امروز در چهار بخش تخصصی شامل تولید محتوا، فرهنگی، امداد و نجات و مهارتهای سلاحی برگزار شد و تیم بیمارستان شهید باهنر در بخش سلاح و امداد، جواز حضور در مرحله بعدی را کسب کرد.
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی شهید باهنر، مسابقات میدان یار، نهم شهریورماه، با حضور تیمهای مختلف از مراکز درمانی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد. این رقابتها در چهار بخش اصلی طراحی شده بود که هرکدام از تیمها تواناییهای خود را در عرصههای مختلف به نمایش گذاشتند.
پیش از آغاز مسابقات، آییننامه و مراحل مختلف رقابت توسط داوران و برگزارکنندگان به صورت کامل تشریح شد. در بخش سلاح، نحوه باز و بسته کردن سلاح توضیح داده شد و شرکتکنندگان با تکنیکهای آن آشنا شدند.
در این رقابتها، تیم مرکز آموزشی درمانی شهید باهنر توانست با عملکردی ، نظر داوران را به خود جلب کند. در بخش باز و بست سلاح، برادر بسیجی حسین انجمشعاع با ثبت زمان "۳۹/۱۲ ثانیه" موفق شد رکورد نخست این بخش را به نام خود ثبت کند و امتیاز اول را کسب کند.
در بخش دوم مسابقات که با عنوان «میدان، مصدوم، اقدامات درمانی و انتقال به مراکز درمانی» برگزار شد، سناریوی امداد و نجات مصدومی با قطع عضو دست، خونریزی شدید، شکستگی و حضور در میدان مینگذاریشده، شبیهسازی شد. در این مرحله، پرستار بسیجی یعقوب اکیما به عنوان امدادگر و برادر بسیجی میلاد کشتکار در نقش مصدوم از بیمارستان شهید باهنر حضور داشتند که با هماهنگی و سرعت عمل بالا، این سناریوی را در زمان "۱/۱۸ ثانیه" به انجام رساندند.
بخش سوم مسابقات، پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشا، با اجرای رجزخوانی توسط برادر بسیجی و مداح اهلبیت، کربلایی حمید حسینی، جلوۀ ویژهای به این رویداد فرهنگی و حماسی بخشید.
در بخش پایانی این دوره از مسابقات، تولید محتوا و گزارشبرداری از مراحل رقابت بر عهده واحد روابط عمومی بیمارستان شهید باهنر بود که توسط آقایان مصطفی رستمی و محسن خواجویی انجام شد و خروجی تصویری و نوشتاری قابلتوجهی را به مخاطبان ارائه داد.
در پایان این مسابقات، پس از ارزیابی داوران، تیم مرکز آموزشی درمانی شهید باهنر کرمان با کسب رتبه اول به عنوان نماینده دانشگاه علوم پزشکی راهی مرحله دوم مسابقات جهت رقابت با سایر ادارات استان کرمان شد.