المپیاد علمی دانشجویان در راستای سیاست های نوین آموزشی است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان، گفت: برگزاری المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی در راستای سیاست های نوین آموزشی است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وب دا کرمان، دکتر" عبدالرضا صباحی" در آیین اختتامیه پنجمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور به میزبانی دانشگاه کرمان، افزود: يكي از موقعيت هاي ايجاد شده در اين المپياد حضور مسئولان بنياد نخبگان بود كه مستندسازي كردند.
وی گفت: اردويي ۱۰ روزه با حضور دانشجويان، ناظران و سرپرستان و داوران در قالب اين المپياد برگزار شد كه در واقع كار اصلي آن با تشكيل كميته هاي علمي، اجرايي و اطلاع رساني از اوايل فروردين سال جاري آغاز شده بود .
وي به نوآوري هاي شكل گرفته در اين المپياد اشاره كرد و افزود: تالار گفت و گو از نوآوري هاي اين المپياد بود كه نخبگان با يكديگر تعامل و تبادل افكار داشتند .
دکتر صباحي، اظهار كرد: همچنين ماشيني كردن طرح و تصحيح سووالات، مستندسازي تجربه المپياد و انتقال تجربيات براي برگزاري المپيادهاي آينده، برگزاري آزمون هاي گروهي از ساير نوآوري ها بود.
وي بيان كرد: ۷۵ داور از ۲۲ دانشگاه در داوري اين المپياد حضور داشتند كه در اعلام نتايج دقيق بسيار تاثيرگذار بود .
رييس دانشگاه علوم پزشكي كرمان افزود: برگزاري اين همايش ها كه هر روز آن يك همايش كشوري و پژوهشي به شمار مي رود، بدون شك با يكسري كاستي ها و نواقصي همراه بود كه اميدواريم در آينده جبران شود .
دکتر صباحي، تصريح كرد: برگزاري اين همايش ها به رفتارهاي گروهي كمك مي كند و صحنه هاي زيبا و كرامت ها و صبوري هايي را نيز به نمايش مي گذارد كه باعث شد در كنار برگزيدگان يك گروه را به عنوان گروه اخلاق بر گزينيم و جايزه اي به آنها تعلق گيرد .
وي ادامه داد: شاخص هاي انتخاب اين گروه اخلاق، كرامت، بزرگواري، صبوري، مهرباني و همراهي كردن با ديگران بود كه اميدواريم از سوي دانشگاه ميزبان در هر دوره اي انتخاب شود .
صباحي، در بخش ديگري از سخنانش به يكي از مخاطرات آموزش در كشور اشاره كرد و گفت: خط قرمزها و انضباط بايد همه جا رعايت شود و توسعه بي رويه مدارك دانشگاهي در خارج از وزارت بهداشت به كل آموزش در كشور لطمه وارد مي كند .
وي افزود: در حوزه وزارت بهداشت انضباط هاي آموزشي بالاست و در استان كرمان از ۱۵۰ هزار دانشجو چهار تا پنج هزار نفر از آنها در دانشگاه علوم پزشكي كرمان تحصيل مي كنند.
رييس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي نیز در این آیین گفت: روند آموزش و پژوهش بايد در كشور بازنگري شود و در آموزش بايد نگاه مهارتي، خلاقيت و نوآوري را جايگزين روش هاي محفوظات محور كنيم.
"محمدمهدي زاهدي"افزود: بايد روش هايي به كار گرفته شود كه عمده توجه آن به مباحث مهارت آموزش باشد .
وي ادامه داد: اين المپيادها در وزارت علوم و بهداشت زمينه اي را فراهم مي كند كه بتوانيم در زمينه اهداف مورد نظر در نقشه جامع سلامت و علمي كشور و چشم انداز و ساير اسناد بالادستي علمي و فناوري كشور گام برداريم .
زاهدي، تصريح كرد: شركت كنندگان در المپياد هاي علمي از جايگاه برتر، خلاقيت و نخبگي ويژه اي برخوردارند .
نماينده مردم كرمان و راور در مجلس نهم اظهار كرد: در افق چشم انداز ۲۰ ساله كشور ايران بايد به رتبه اول علمي و فناوري در منطقه دست يابد و همچنين در نقشه جامع علمي كشور كه فصل ها و عوامل مختلفي دارد، يك بخش به پيشرفت و ارتقاي سلامت و وزارت بهداشت است .
وي با اشاره به اينكه ايران هم اكنون در توليد علم جايگاه خوبي نسبت به ۲۰ سال گذشته دارد، گفت: هم اكنون رتبه شانزدهم و به تعبيري رتبه پانزدهم جهان را داريم كه در واقع يك سوم توليدات علمي كشور ما مرهون و مديون اعضاي هيات علمي و دانشجويان دوره هاي تخصصي در وزارت بهداشت است .
زاهدي، ابراز اميدواري كرد: دانشجويان هر چه بيشتر در حوزه توليد علم در زمينه بهداشت، سلامت و علوم پزشكي كشور گام بردارند
به گزارش وب دا، پنجمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور بیست و یکم شهریور ماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان به کار خود پایان داد.
