روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
کد : 24918-61103      تاریخ انتشار : یکشبه 16 اردیبهشت 1403 تعداد بازدید : 122

معاونت غذا و دارو | چالش های تولید آرد و نان کامل بررسی شد

چالش های تولید آرد و نان کامل بررسی شد
اعضای کارگروه و کمیته مشترک نان کامل روز 16 اردیبهشت ماه با بازدید از نانوایی های شهر کرمان چالش های تولید آرد و نان را بررسی کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو کرمان، اعضای کارگروه و کمیته مشترک نان کامل در دومین دور بازدید روند چگونگی پخت نان و مواردی همچون بهداشت محیط و کیفیت نان طبخ شده و عرضه آن به مشتریان را بررسی کردند.

 

 در این بازدید اعضای کارگروه بر خصوص اهمیت مصرف نان کامل بین عموم مردم و اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در این زمینه تاکید کردند.