دو شنبه 19 خرداد 1404
کد : 24918-61103      تاریخ ایجاد : یکشبه 16 اردیبهشت 1403   آخرین بروزرسانی : یکشبه 16 اردیبهشت 1403    تعداد بازدید : 121

چالش های تولید آرد و نان کامل بررسی شد

اعضای کارگروه و کمیته مشترک نان کامل روز 16 اردیبهشت ماه با بازدید از نانوایی های شهر کرمان چالش های تولید آرد و نان را بررسی کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو کرمان، اعضای کارگروه و کمیته مشترک نان کامل در دومین دور بازدید روند چگونگی پخت نان و مواردی همچون بهداشت محیط و کیفیت نان طبخ شده و عرضه آن به مشتریان را بررسی کردند.

 

 در این بازدید اعضای کارگروه بر خصوص اهمیت مصرف نان کامل بین عموم مردم و اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در این زمینه تاکید کردند.

photo10139468328
photo9968083611
photo9968292016
نظر شما :
captcha