به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وب دا در کرمان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در حاشیه این آیین گفت: این بخش با مساحت حدود 10 هزار متر مربع و با ظرفیت 100 تختخواب احداث می شود.
دکتر"عبدالرضا صباحی" افزود: پیش بینی شده این بخش تا ظرفیت 200 تختخواب نیز افزایش یابد.
وی اظهار کرد: اعتبار ساخت این بخش ازسال 90 و در اعتبارات ملی پیش بینی شد و در سال 91 به دلیل کسری بودجه اختصاص داده نشد و در سال جاری نیز اعتبار خوبی برای این بخش در نظر گرفته شد و در مجموع با اعتبار سال جاری حدود دو میلیارد تومان برای مرحله نخست آن در نظر گرفته شده است.
وی اضافه کرد: قرار است بخش اعصاب و روان بیمارستان افضلی پور تا دو سال و نیم دیگر به بهره برداری برسد.
وی ادامه داد: توسعه بخش های اعصاب و روان در بیمارستان های عمومی ضروری است و بر اساس دستورالعمل وزارت بهداشت 10 درصد تخت های عمومی باید به بیماری های اعصاب و روان اختصاص یابد.
دکتر صباحی گفت: با توجه به اینکه بیمارستان شهید بهشتی کرمان به عنوان مرکز ارجاع بیماران اعصاب و روان در جنوب شرق محسوب می شود این بیمارستان ظرفیت گنجایش این بیماران را ندارد.
وی بیان کرد: بر اساس استاندارد، کرمان تا پایان سال 94 باید حدود 400 تخت اعصاب و روان داشته باشد که در حال حاضر 250 تخت در استان وجود دارد و احداث بخش اعصاب و روان در بیمارستان افضلی پور در راستای رفع کمبود تخت اعصاب و روان است.
وی همچنین گفت: توسعه بخش های اعصاب و روان در شهرستان ها نیز برای کاهش مراجعه کنندگان به مرکز استان و دسترسی بیشتر بیماران اعصاب و روان به خدمات ضروری است.







