بازدید اعضای بورد تخصصی بیولوژی و کنترل ناقلین بیماری های وزرات بهداشت از دانشکده بهداشت
۱۴۰۲ دوشنبه ۱۴ اسفند
دکتر امیر احمد اخوان و دکتر محمد مهدی صداقت،اعضای بورد تخصصی بیولوژی و کنترل ناقلین بیماری های وزارت بهداشت، روز شنبه 12 اسفندماه، از گروه آموزشی بیولوژی و کنترل ناقلین بیماری های دانشکده بهداشت بازدی...
بازدید علمی دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار
۱۴۰۲ سه شنبه ۵ دي
دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار، از برخی صنایع شهر های کرمان و باغین بازدید علمی کردند.
گرامیداشت ایام فاطمیه در دانشکده بهداشت
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه (س)، مراسم قرائت حدیث کساء و روضه خوانی با حضور اساتید، دانشجویان و کارمندان روز چهارشنبه 22 آذر ماه در دانشکده بهداشت برگزار شد.
گرامیداشت ایام فاطمیه در دانشکده بهداشت
نشست مسئولین پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه با مسئولین دانشکده بهداشت
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۰ آذر
نشست مسئولین پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه با مسئولین دانشکده بهداشت به منظور اطلاع از پتانسیل های موجود و مرتبط با ایجاد پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه برگزار شد.
نشست مسئولین پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه با مسئولین دانشکده بهداشت
بازدید علمی دانشجویان مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت از سد بافت
۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
جمعی از دانشجویان مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت دانشگاه، روز دوشنبه 13 آذر ماه 1402 از سد و تصفیه خانه آب شهرستان بافت بازدید علمی داشتند.
بازدید علمی دانشجویان مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت از سد بافت
کارکنان دانشکده بهداشت به پویش ملی سلامت پیوستند
۱۴۰۲ دوشنبه ۱۳ آذر
اساتید و کارکنان دانشکده بهداشت با حضور در پایگاه بهداشتی مستقر در دانشکده بهداشت و انجام تست قند خون و اندازه گیری فشار خون به پویش ملی سلامت پیوستند.
کارکنان دانشکده بهداشت به پویش ملی سلامت پیوستند
مراسم تقدیر از دانشجویان برتر دانشکده بهداشت
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
طی مراسمی با حضور مسئولین و مدیران گروه های آموزشی دانشکده بهداشت، از 18 دانشجوی ممتاز و 39 دانشجویی این دانشکده که افزایش معدل داشته اند روز سه شنبه 30 آبان ماه 1402 در محل این دانشکده تقدیر شد.
مراسم تقدیر از دانشجویان برتر دانشکده بهداشت
برگزاری کلاس "پیشگیری از آسیب های اسکلتی و عضلانی در محل کار "
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
کلاس "پیشگیری از آسیب های اسکلتی و عضلانی در محل کار " روز یکشنبه 21 ابان ماه در سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
برگزاری کلاس "پیشگیری از آسیب های اسکلتی و عضلانی در محل کار "
بازدید اعضای هیات علمی دانشکده بهداشت از مجتمع مس سرچشمه
۱۴۰۲ دوشنبه ۱ آبان
در راستای ارتباط بیشتر دانشگاه با صنعت و ارائه توانمندی های علمی، پژوهشی و آموزشی دانشکده، جمعی ازمدیران گروه های آموزشی و اساتید دانشکده بهداشت از مجتمع صنعتی -معدنی مس سرچشمه بازدید کردند.
بازدید اعضای هیات علمی دانشکده بهداشت از مجتمع مس سرچشمه
بازدید علمی دانشجویان کارشناسی مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار ازبرخی صنایع شهر های کرمان
۱۴۰۲ يکشنبه ۳۰ مهر
دانشجویان کارشناسی مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار ، ازبرخی صنایع شهر های کرمان ، اختیار آباد و باغین بازدید علمی داشتند.