برگزاری آزمون بهیاری دردانشگاه علوم پزشکی کرمان
۱۳۹۷ شنبه ۶ مرداد
آزمون بهیاری روز پنج شنبه 4 مرداد ماه ویژه دانش آموزان دختر پایه نهم که معدل 17 و بالاتر داشتند در محل سالن چند منظوره پردیزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
برگزاری آزمون بهیاری دردانشگاه علوم پزشکی کرمان
تقدیر از دانشجویان برتر کنکور سراسری پذیرفته شده در دانشگاه
از دانشجویان برتر کنکور سراسری پذیرفته شده در دانشگاه علوم پزشکی کرمان تقدیر شد.
تقدیر از دانشجویان برتر کنکور سراسری پذیرفته شده در دانشگاه
۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۵ آذر
کمیسیون موارد خاص شورای آموزشی دانشگاه های جنوب شرق کشور با حضور مدیران کل آموزش و کارشناسان مربوطه امروز 25 آذر ماه در دانشگاه علوم پزشکی جیرفت برگزار شد.
۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۵ آذر
برای اولین بار برگزار شد
کارگاه بهداشت ایمنی و محیط زیست ویژه دانشجویان دکتری تخصصی و کارشناسان آزمایشگاه دانشگاه
۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۸ مرداد
کارگاه بهداشت ایمنی و محیط زیست به همت تحصیلات تکمیلی و کمیته امان آوری دانشگاه برای اولین بار جهت دانشجویان دکتری تخصصی و کارشناسان آزمایشگاه طی روز های 27و28 مرداد ماه در آمفی تئاتر دانشکده داروسازی...
معرفی مسئول جدید امور هیات ممیزه دانشگاه
۱۳۹۴ شنبه ۱۹ ارديبهشت
در مراسمی از تلاش های یک دهه پروین برهانی به عنوان مسئول هیات ممیزه دانشگاه با حضور مسئولان سه شنبه 9اردیبهشت ماه قدردانی شد.
 معرفی  مسئول جدید  امور هیات ممیزه دانشگاه
زمان آزمون پذیرش دستیار تخصصی بالینی پزشکی اعلام شد
۱۳۹۴ چهارشنبه ۹ ارديبهشت
آزمون پذیرش دستیار تخصصی ساعت 9 صبح روز پنج شنبه مورخ 10 اردیبهشت ماه بطور همزمان در سراسر کشور برگزار می شود.
 زمان آزمون پذیرش دستیار تخصصی بالینی پزشکی اعلام شد
آزمون جامع علوم پایه در دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد
۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۴ اسفند
آزمون جامع علوم پایه پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و پیش کارورزی همزمان با سراسر کشور، 14 اسفند ماه در دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
 آزمون جامع علوم پایه در دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد
آیین نامه های آموزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر تصحیح شد
۱۳۹۳ شنبه ۱۳ دي
مدیرکل آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمان از تصحیح نهایی آیین نامه های آموزشی دانشجویان شاهد وایثارگر دانشگاه های علوم پزشکی کشور خبرداد.
آیین نامه های آموزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر تصحیح شد
برگزاری آزمون جامع علوم پایه در دانشگاه
۱۳۹۲ دوشنبه ۱۹ اسفند
همزمان با سراسر کشور، آزمون جامع پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و پیش‌کاروزی دانشکده پزشکی دانشگاه برگزار شد.
برگزاری آزمون جامع علوم پایه در دانشگاه