اردوی فرهنگی یک روزه زیارت مرقد شهید سلیمانی برگزار شد
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
اردوی یک روزه فرهنگی زیارت مرقد حاج قاسم سلیمانب از سوی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسیر برگزار شد.
اردوی فرهنگی یک روزه زیارت مرقد شهید سلیمانی برگزار شد
شورای سلامت بخش گلزار شهرستان بردسیر برگزار شد
۱۴۰۲ شنبه ۱۹ اسفند
جلسه شورای سلامت شهر گلزار 16 اسفند ماه با حضور مدیر شبکه، بخشدار، اعضای شورا، شهردار و نماینده مردمی گلزار برگزار شد.
شورای سلامت بخش گلزار شهرستان بردسیر برگزار شد
طرح بسیج سلامت نوروزی در شهرستان بردسیر آغاز شد
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
طرح بسیج سلامت نوروزی در شهرستان بردسیر از ۱۵ اسفندماه سال‌جاری آغاز و تا ۲۵فروردین سال آینده ادامه دارد.
طرح بسیج سلامت نوروزی در شهرستان بردسیر آغاز شد
با حضوربازرس منتخب مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت صورت پذیرفت؛
بازدید از برنامه مراقبت حیوان گزیدگی و پیشگیری از هاری در شهرستان بردسیر
بازرس منتخب مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت از عملکرد برنامه مراقبت حیوان گزیدگی و پیشگیری از هاری شهرستان بردسیر بازدید کرد.
بازدید از برنامه مراقبت حیوان گزیدگی و پیشگیری از هاری  در شهرستان بردسیر
کلنگ زنی پروژه احداث آزمایشگاه مرکزی و مرکز خدمات جامع سلامت بردسیر
۱۴۰۲ پنج شنبه ۳ اسفند
آیین کلنگ زنی پروژه احداث ساختمان آزمایشگاه مرکزی و مرکز خدمات جامع سلامت شهر بردسیر با حضور رییس دادگستری استان و با مشارکت خانواده مرحوم محسن بهاءالدینی، رییس مجمع خیرین سلامت، و تعدادی از مسئولان ش...
کلنگ زنی پروژه احداث آزمایشگاه مرکزی و مرکز خدمات جامع سلامت بردسیر
جلسه آموزش همگانی کمک های اولیه و فوریت های پزشکی در مرکز بهداشت بردسیر
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
جلسه آموزش همگانی کمک های اولیه و فوریت های پزشکی ویژه طلاب و مبلغین حوزه علمیه شهرستان بردسیر، 30بهمن ماه در مرکز بهداشت این شهرستان برگزار شد.
جلسه آموزش همگانی کمک های اولیه و فوریت های پزشکی در مرکز بهداشت بردسیر
نشست کمیته برنامه ریزی هفته ملی جوان در مرکز بهداشت بردسیر برگزار شد
کمیته داخلی هفته ملی جوان با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان بردسیر و کارشناسان ستادی، دوشنبه ۳۰ بهمن ماه برگزار شد.
نشست کمیته برنامه ریزی هفته ملی جوان در مرکز بهداشت بردسیر برگزار شد
جلسه آموزشی و بازآموزی کارکنان محیطی در مرکز بهداشت بردسیر برگزار شد
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ بهمن
جلسه آموزشی جهت گروه هدف پزشک، ماما، بهورز، مراقب سلامت، مراقب ناظر، روانشناس و کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بردسیر، ۲۴ بهمن ماه برگزار شد.
جلسه آموزشی و بازآموزی کارکنان محیطی در مرکز بهداشت بردسیر برگزار شد
مدیرکل مرکز مدیریت شبکه و توسعه وزارت بهداشت از مرکز بهداشت بردسیر و واحدهای زیر مجموعه بازدید کرد
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۳ بهمن
دکتر بارونی مدیرکل مرکز مدیریت شبکه و توسعه وزارت بهداشت و دکتر جعفری مدیر کل بیمه سلامت از مرکز بهداشت بردسیر بازدید کردند.
کمیته پویش ملی مبارزه با سرطان در مرکز بهداشت شهرستان بردسیر برگزار شد
۱۴۰۲ دوشنبه ۱۶ بهمن
نشست کمیته داخلی پویش ملی مبارزه با سرطان با حضور مدیر شبکه و کارشناسان ستادی مرکز بهداشت شهرستان بردسیر، پنج شنبه 12 بهمن ماه در محل اتاق ریاست این مرکز برگزار شد.
کمیته پویش  ملی مبارزه با سرطان در مرکز بهداشت شهرستان بردسیر برگزار شد