تیم بانوان والیبال دانشگاه علوم پزشکی کرمان قهرمان مسابقات کارمندان ایران شد
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱ اسفند
تیم بانوان والیبال دانشگاه علوم پزشکی کرمان موفق شد در مسابقات کارمندان ایران، مقام قهرمانی را کسب کند.
تیم بانوان والیبال دانشگاه علوم پزشکی کرمان قهرمان مسابقات کارمندان ایران شد
حضور دانشگاه در نمایشگاه دستاوردهای انقلاب اسلامی دانشگاه های استان
۱۳۹۷ سه شنبه ۳۰ بهمن
دانشگاه علوم پزشکی کرمان در نمایشگاه دستاوردهای انقلاب اسلامی دانشگاه های استان که در دانشگاه آزاد اسلامی واجد کرمان برپا شده، شرکت کرده است.
حضور دانشگاه در نمایشگاه دستاوردهای انقلاب اسلامی دانشگاه های استان
با ابلاغ نماینده ولی فقیه و رئیس شورای فرهنگ عمومی استان:
دکتر بارونی دبیر کارگروه فرهنگی – اقتصادی شورای فرهنگ عمومی شد
۱۳۹۷ سه شنبه ۳۰ بهمن
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان و رئیس شورای فرهنگ عمومی استان کرمان در ابلاغی دکتر محسن بارونی عضو هیات علمی و معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کرمان را به سمت دبیر کارگروه فرهنگی...
دکتر بارونی دبیر کارگروه فرهنگی – اقتصادی شورای فرهنگ عمومی شد
پیام تسلیت رییس دانشگاه در پی درگذشت همکار گرامیمان جانباز سرافزار «حاج اکبر منظری توکلی»
۱۳۹۷ يکشنبه ۲۸ بهمن
دکتر حمید رضا رشیدی نژاد رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در پی درگذشت همکار گرامیمان جانباز سرافزار «حاج اکبر منظری توکلی» پیام تسلیتی صادر کرد.
کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه های علوم پزشکی استان برگزار شد
۱۳۹۷ شنبه ۲۷ بهمن
کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه های علوم پزشکی استان کرمان امروز در محل سالن سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه های علوم پزشکی استان برگزار شد
مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه مطرح کرد:
راه اندازی 18 رشته جدید تحصیلات تکمیلی در سه سال اخیر
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۴ بهمن
مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: در سه سال اخیر 18 رشته جدید در مقاطع ارشد، دکترا، فوق تخصص، دستیاری و فلوشیپ راه اندازی شده و یا در حال راه اندازی است.
راه اندازی 18 رشته جدید تحصیلات تکمیلی در سه سال اخیر
بیانیه دانشگاه علوم پزشکی کرمان به مناسبت 22 بهمن ماه
۱۳۹۷ يکشنبه ۲۱ بهمن
دانشگاه علوم پزشکی کرمان با صدور بیانیه ای به مناسبت یوم الله 22 بهمن ماه، همگان را برای شرکت در مراسم راهپیمایی 22 بهمن دعوت کرد. بخشی از این بیانیه به شرح زیر است:
بیانیه دانشگاه علوم پزشکی کرمان به مناسبت 22 بهمن ماه
رئیس سازمان غذا دارو:
97 درصد داروهای مصرفی کشور در داخل تولید می شود
۱۳۹۷ يکشنبه ۲۱ بهمن
رئیس سازمان غذا و دارو و معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: 97 درصد از داروهای مصرفی کشور در داخل تولید می شود و این افتخار بزرگی است.
 97 درصد داروهای مصرفی کشور در داخل تولید می شود
در نهمین روز از ایام دهه فجر صورت گرفت:
افتتاح چهار طرح بهداشتی درمانی با اعتبار بیش از 60 میلیارد ریال در شهرستان زرند
۱۳۹۷ شنبه ۲۰ بهمن
چهار طرح بهداشتی درمانی با اعتبار بیش از 60 میلیارد ریال امروز همزمان با نهمین روز از ایام گرامی داشت دهه فجر در شهرستان زرند افتتاح شد.
 افتتاح چهار طرح بهداشتی درمانی با اعتبار بیش از 60 میلیارد ریال در شهرستان زرند
تجلیل از جانبازان، آزادگان و فرزندان شهید در شهرستان بافت
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۷ بهمن
همزمان با ششمین روز از دهه فجر جمعی از جانبازان، آزادگان و فرزندان شهید از شهرستان های بافت، ارزوئیه و رابر تجلیل شدند.
تجلیل از جانبازان، آزادگان و فرزندان شهید در شهرستان بافت