تقدیر از زحمات و چند دهه تلاش مسئول بایگانی آموزش کل
۱۴۰۲ چهارشنبه ۳ آبان
از زحمات و تلاش های 30 ساله "علیه السادات شجاعی نسب "مسئول بایگانی آموزش کل قدردانی شد.
تقدیر از زحمات و چند دهه تلاش مسئول بایگانی آموزش کل
با پایان یافتن ثبت نام دانشجویان جدید الورود؛
927 نفر دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی کرمان پذیرش شدند
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
ثبت نام 927 نفر از دانشجویان جدید الورود دانشگاه علوم پزشکی کرمان انجام شد و این تعداد دانشجو از این پس در رشته های پزشکی،دندانپزشکی،داروسازی، پرستاری ومامایی، بهداشت وتغذیه، رشته های اتاق عمل، علوم آ...
927 نفر دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی کرمان پذیرش شدند
برگزاری آزمون صلاحیت بالینی دندانپزشکی
۱۴۰۲ يکشنبه ۹ مهر
آزمون صلاحیت بالینی دندپزشکی، با حضور 25 نفر، در تاریخ 9 مهرماه در محل ساختمان شهید سلیمانی واقع در پردیس دانشگاه برگزار شد.
برگزاری آزمون صلاحیت بالینی دندانپزشکی
پیام تبریک معاون آموزشی به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید
۱۴۰۲ جمعه ۳۱ شهريور
دکتر محمد خاکساری معاون آموزشی دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید در پیامی این مناسبت را تبریک گفت. در این پیام آمده است:
پیام تبریک معاون آموزشی به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید
مرحله دوم آزمون انفرادی پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان برگزار شد
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
مرحله دوم آزمون انفرادی پانزدهمین المپیاد علمی، روز یکشنبه 26 فروردین ماه همزمان در 10 دانشگاه قطب مناطق آمایشی ده گانه برگزار شد.
مرحله دوم آزمون انفرادی پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان برگزار شد
پیام تبریک معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمان به مناسبت هفته دولت
۱۴۰۲ شنبه ۴ شهريور
دکتر محمد خاکساری حداد معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در پیامی فرارسیدن هفته دولت را تبریک گفت. متن پیام به این شرح است:
پیام تبریک معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمان به مناسبت هفته دولت
پیام معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمان به مناسبت روز پزشک
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ شهريور
دکتر محمد خاکساری معاون آموزشی دانشگاه، طی پیامی، یکم شهریور زاد روز حکیم ایرانی ابوعلی سینا و روز پزشک را تبریک گفت.
پیام معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمان به مناسبت روز پزشک
آزمون بهیاری برگزار شد
۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
آزمون بهیاری با حضور 652 داوطلب، 26 مردادماه در محل سالن آزمون شهید قاسم سلیمانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
آزمون بهیاری برگزار شد
آزمون صلاحیت حرفه ای پرستاری برگزار شد
۱۴۰۲ شنبه ۲۱ مرداد
آزمون صلاحیت حرفه ای پرستاری 19 مردادماه برگزار شد.
آزمون صلاحیت حرفه ای پرستاری برگزار شد
آزمون های کشوری ph.d داروسازی ،دستیاری داندانپزشکی،ارتقاء دستیاران دندانپزشکی برگزار شد
۱۴۰۲ يکشنبه ۱ مرداد
آزمون های کشوری ph.d داروسازی، دستیاری داندانپزشکی،ارتقاء دستیاران دندانپزشکی برگزار شد.