مراسم جشن ولادت حضرت علی (ع) در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۸ بهمن
مراسم جشن ولادت حضرت علی (ع) با همکاری روابط عمومی و حوزه بانوان دانشکده دندانپزشکی و با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین غیاثی و برنامه مداحی، در سالن آمفی تئاتر این دانشکده برگزار شد.
مراسم جشن ولادت حضرت علی (ع) در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد
بازدید معاون آموزشی دانشگاه از بخش رادیولوژی این دانشکده
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
دکتر محمد خاکساری معاون آموزشی دانشگاه به همراه مدیران این معاونت و دکتر مریم هاشمی پور رییس دانشکده دندانپزشکی از بخش رادیولوژی این دانشکده بازدید کرد.
بازدید معاون آموزشی دانشگاه از بخش رادیولوژی این دانشکده
همایش علمی دستاوردهای نوین در دندانپزشکی در کرمان برگزار شد
۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
کنگره علمی دستاوردهای نوین در دندانپزشکی با حضور هزار دندانپزشک در 12 رشته تخصصی دندانپزشکی از سراسر کشور در روزهای 24 تا 26 آبان ماه سال جاری به همت انجمن دندانپزشکان شاخه کرمان برگزار شد.
همایش علمی دستاوردهای نوین در دندانپزشکی در کرمان برگزار شد
به صورت متمرکز در سراسر کشور:
اولین آزمون صلاحیت بالینی دندانپزشکی برگزار شد
۱۴۰۲ شنبه ۲۲ مهر
اولین آزمون صلاحیت بالینی دندانپزشکی به صورت کتبی و عملی روز پنجشنبه بیستم مهرماه سال جاری برگزار شد.
اولین آزمون صلاحیت بالینی دندانپزشکی برگزار شد
مراسم زیارت عاشورا در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور
مراسم قرائت زیارت عاشورا، همزمان با دهه پایانی ماه صفر و رحلت پیامبر اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) در قالب سه شنبه های مهدویت در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.
مراسم زیارت عاشورا در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد
برگزاری اردوی یک روزه تفریحی ویژه بانوان کارمند دانشکده دندانپزشکی
۱۴۰۲ سه شنبه ۳۱ مرداد
اردوی تفریحی آموزشی یک روزه ویژه بانوان کارمند دانشکده دندانپزشکی، روز دوشنبه سی ام مردادماه سال جاری در پارک ریحانه شهر کرمان برگزار شد.
برگزاری اردوی یک روزه تفریحی ویژه بانوان کارمند دانشکده دندانپزشکی
معاون درمان دانشگاه از کلینیک دندانپزشکی بعثت 6 بازدید کرد
۱۴۰۲ دوشنبه ۳۰ مرداد
معاون درمان دانشگاه و هیاتی از مسئولان این معاونت به همراه رئیس و مدیر کلینیک دندانپزشکی بعثت 6، روز یکشنبه بیست و نهم مردادماه از بخش های مختلف این مرکز درمانی بازدید کرد.
معاون درمان دانشگاه از کلینیک دندانپزشکی بعثت 6 بازدید کرد
در چهارمین روز محرم؛
مراسم قرائت زیارت عاشورا در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد
۱۴۰۲ شنبه ۳۱ تير
اولین جلسه مراسم قرائت زیارت عاشورا در چهارمین روز از محرم روز شنبه 31 تیرماه سال جاری در دانشکده دندانپزشکی کرمان برگزار شد.
مراسم قرائت زیارت عاشورا در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد
به مناسبت ولادت امام موسی کاظم (ع) صورت پذیرفت؛
مراسم پیاده روی کارکنان دانشکده دندانپزشکی
۱۴۰۲ يکشنبه ۱۸ تير
همزمان با میلاد امام موسی کاظم (ع) کارکنان دانشکده دندانپزشکی کرمان روز یکشنبه هجدهم تیرماه سال جاری مراسم پیاده روی و مسابقه طناب کشی برگزار کردند.
مراسم پیاده روی کارکنان دانشکده دندانپزشکی
جشن عید غدیر در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۴ تير
جشن عید غدیرخم و میلاد امام هادی(ع) به همت روابط عمومی و امور بانوان دانشکده دندانپزشکی کرمان با همکاری واحد اموربانوان و خانواده دانشگاه روز چهارشنبه چهاردهم تیرماه در این دانشکده برگزار شد.
جشن عید غدیر در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد