وبینار پیشگیری از مصرف مواد و آگاهی بخشی خانواده ها برگزار شد
۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
به همت اداره مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی ایرانی، وبینار پیشگیری از مصرف مواد و آگاهی بخشی خانواده ها ویژه اساتید مشاور با تدریس محمدرضا روحی برگزارشد
وبینار پیشگیری از مصرف مواد و آگاهی بخشی خانواده ها برگزار شد
وبینار آموزشی آشنایی با سطوح پیشگیری از اعتیاد و تاثیر انواع مواد بر مغز انسان برگزار شد
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۳ اسفند
با برنامه ریزی اداره مشاوره دانشجویی، وبینار آموزشی آشنایی با سطوح پیشگیری از اعتیاد و تاثیر انواع مواد بر مغز انسان مبتنی بر سبک زندگی اسلامی ایرانی به مدرسی محمدرضا روحی روانشناس و کارشناس پیشگیری ...
وبینار آموزشی  آشنایی با سطوح پیشگیری از اعتیاد و تاثیر انواع مواد بر مغز انسان برگزار شد
با برنامه ریزی اداره مشاوره دانشجویی وبینار ازدواج آگاهانه برگزار شد
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۳ اسفند
به همت اداره مشاوره دانشجویی مبتنی بر سبک زندگی اسلامی ایرانی وبینار ازدواج آگاهانه با تدریس دکتر نعیمه خاکزاد برگزارشد.
با برنامه ریزی اداره مشاوره دانشجویی وبینار ازدواج آگاهانه برگزار شد
کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد دانشجویان جدیدالورود برگزار شد
به همت اداره مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی ایرانی، کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد ویژه دانشجویان جدیدالورود در دانشکده پرستاری و مامایی برگزارشد.
کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد دانشجویان جدیدالورود برگزار شد
نشست تخصصی رئیس و کارشناسان اداره مشاوره سلامت روان دانشجویی
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۳ بهمن
نشست تخصصی رئیس و کارشناسان اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویی دانشگاه با همکاران اداره مشاوره دانشکده اقماری زرند برگزار شد .
نشست تخصصی رئیس و کارشناسان اداره مشاوره سلامت روان دانشجویی
برگزاری وبینار آموزشی شیوه های صحیح مطالعه و برنامه ریزی
۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
وبینار آموزشی شیوه های صحیح مطالعه و برنامه ریزی به همت اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویی درسالن کنفرانس معاونت فرهنگی دانشجویی برگزار شد
برگزاری وبینار آموزشی شیوه های صحیح مطالعه و برنامه ریزی
نشست معارفه‌ای و تخصصی کارشناسان سلامت روان دانشجویی برگزار شد
۱۴۰۲ شنبه ۶ آبان
به مناسبت هفته سلامت روان نشست معارفه‌ای و تخصصی کارشناسان سلامت روان دانشجویی در سالن کنفرانس معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه برگزار شد.
نشست معارفه‌ای و تخصصی کارشناسان سلامت روان دانشجویی برگزار شد
نشست کارشناسان اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویی برگزار شد
۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
جلسه کارشناسان اداره مشاوره وسلامت روان دانشجویی در خصوص سال تحصیلی جدید در سالن کنفرانس ساختمان صبا برگزار شد.
نشست کارشناسان اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویی برگزار شد
افتخاری دیگر برای دانشگاه علوم پزشکی کرمان؛
کسب مدال برنز تیم سپک تاکرای جمهوری اسلامی ایران با مربی کرمانی در مسابقات جهانی
۱۴۰۲ يکشنبه ۱ مرداد
تیم ملی سپک تاکرای جمهوری اسلامی ایران در گروه آقایان به مربیگری محمدحسین یوسفی کارمند اداره تربیت بدنی دانشگاه موفق به کسب سه مدال نقره و دو برنز آقایان در مسابقات جهانی در کشور تایلند شد.
گزارش تصویری ارزیابان کلان منطقه آمایشی 10 کشور از معاونت دانشجویی فرهنگی
۱۴۰۲ شنبه ۲۴ تير
ارزیابان کلان منطقه آمایشی 10 کشور از معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه بازدید کردند.
گزارش تصویری ارزیابان کلان منطقه آمایشی 10 کشور از معاونت دانشجویی فرهنگی