به همت مرکز بهداشت شهرستان کرمان صورت پذیرفت:
نصب تابلوهای آموزشی در کلینیک های بعثت شهر کرمان
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱ اسفند
به همت واحد پیشگیری مرکز بهداشت شهرستان کرمان، تابلوهای آموزشی با عناوین عوامل تشدید کننده بیماری آسم، ده اقدام برای پیشگیری از سرطان، راه های پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان در کلینیک های بعثت شماره...
نصب تابلوهای آموزشی در کلینیک های بعثت شهر کرمان
برگزاری جلسه بررسی فرم های آماری شیرمادر و مشکلات مرکز مشاوره شیردهی در سامانه سیب
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱ اسفند
جلسه بررسی فرم های آماری شیرمادر و مشکلات سامانه سیب مرکز مشاوره شیردهی 22بهمن، در تاریخ 30 بهمن ماه در محل سالن کنفرانس مرکز بهداشت شهرستان کرمان برگزار شد.
بازدید کارشناسان معاون بهداشتی از روند اجرای برنامه تحول سلامت و پزشک خانواده در شهرستان بافت
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱ اسفند
مسئول تحول سلامت معاونت بهداشتی به همراه مدیر گروه سلامت نوجوانان این معاونت، سه شنبه 30 بهمن ماه از روند اجرای برنامه تحول سلامت و پزشک خانواده در شهرستان بافت بازدید کردند.
تشکیل کمیته هماهنگی به مناسبت هفته ملی سلامت مردان ایرانی در شبکه بهداشت و درمان رابر
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱ اسفند
کمیته هماهنگی به مناسبت هفته ملی سلامت مردان ایرانی، 29 بهمن ماه در شبکه بهداشت و درمان شهرستان رابر برگزار شد.
برگزاری کمیته هفته ملی سلامت مردان در شهرستان راور
۱۳۹۷ سه شنبه ۳۰ بهمن
کمیته درون بخشی و برون بخشی هفته ملی سلامت مردان، 28 و 29 بهمن در محل مرکز بهداشت و فرمانداری شهرستان راور برگزار شد.
برگزاری کمیته هفته ملی سلامت مردان در شهرستان راور
کمیته هماهنگی سلامت ملی مردان در مرکز بهداشت شهرستان بافت برگزار شد
۱۳۹۷ سه شنبه ۳۰ بهمن
کمیته هماهنگی برنامه هفته سلامت مردان 29 بهمن ماه در تالار سلامت مرکز بهداشت شهرستان بافت برگزار شد.
کمیته هماهنگی سلامت ملی مردان در مرکز بهداشت شهرستان بافت برگزار شد
به همت شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرند برگزار شد؛
چهارمین جلسه هم اندیشی جهت اجرایی شدن برنامه تکامل ابتدای کودکی(تاک)
۱۳۹۷ سه شنبه ۳۰ بهمن
چهارمین جلسه هم اندیشی جهت اجرایی شدن برنامه تکامل ابتدای کودکی (تاک) با حضور مشاور رئیس دانشگاه در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان زرند برگزار شد.
چهارمین جلسه هم اندیشی جهت اجرایی شدن برنامه تکامل ابتدای کودکی(تاک)
با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت:
كلنگ احداث بيمارستان 150تختخوابي شهرستان شهربابك به زمين زده شد
۱۳۹۷ سه شنبه ۳۰ بهمن
با حضور وزير صنعت، معدن و تجارت، كلنگ احداث بيمارستان 150تختخوابي شهرستان شهربابك، سه شنبه 30 بهمن ماه به زمين زده شد.
كلنگ احداث بيمارستان 150تختخوابي شهرستان شهربابك به زمين زده شد
بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان رابر شروع به کار کرد
۱۳۹۷ دوشنبه ۲۹ بهمن
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان رابر گفت: با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی و خیران حوزه سلامت، بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) رابر تجهیز و راه اندازی شد.
بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان رابر شروع به کار کرد
برپایی ایستگاه سلامت در شهرستان ارزوئیه
۱۳۹۷ دوشنبه ۲۹ بهمن
ایستگاه سلامت در شهرستان ارزوئیه با همکاری مرکز بهداشت و سازمان هلال احمر این شهرستان در روستای باغان بخش صوغان برگزار شد.
برپایی ایستگاه سلامت در شهرستان ارزوئیه