انبار گردانی مرکز بهداشت شهرستان زرند انجام شد
۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۴ اسفند
انبار گردانی سال 1402در مرکز بهداشت شهرستان زرند انجام شد.
انبار گردانی مرکز بهداشت شهرستان زرند انجام شد
جلسه آموزشی ویژه صنف تالارورستوران واغذیه فروشی در شهرستان زرند برگزار شد
۱۴۰۲ شنبه ۱۹ اسفند
جلسه آموزشی ویژه صنف تالار، رستوران واغذیه فروشی 16 اسفندماه در محل سالن آموزش مرکز بهداشت شهرستان زرند برگزار شد.
جلسه آموزشی ویژه صنف تالارورستوران واغذیه فروشی در شهرستان زرند برگزار شد
کارگاه بسته خدمتی، مراقبت های ادغام یافته ازدواج،باروری سالم وفرزندآوری در زرند برگزار شد
۱۴۰۲ شنبه ۱۹ اسفند
کارگاه بسته خدمتی،مراقبت های ادغام یافته ازدواج، باروری سالم و فرزندآوری، ویژه کارشناسان ناظر مراقبان سلامت،بهورزان، ماماهای مراکز بهداشتی ودرمانی از 13 تا 15 اسفندماه در سالن مرکز بهداشت برگزار شد.
طرح مدیریت بهداشت محیط 1403سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان در شهرستان زرند آغاز شد
۱۴۰۲ شنبه ۱۹ اسفند
مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت از آغاز طرح مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان از 15 اسفند سال تا 25 فروردین 1403 خبر داد.
به مناسبت ایام ا... دهه فجر صورت پذیرفت:
اردوی جهادی خدمات دندانپزشکی در مرکز بهداشت شهرستان زرند
۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ بهمن
اردوی جهادی خدمات دندانپزشکی به مناسبت ایام ا... دهه فجر، 12 بهمن ماه در مرکز بهداشت شهرستان زرند انجام شد.
اردوی جهادی خدمات دندانپزشکی  در مرکز بهداشت شهرستان زرند
برگزاری جلسه درون بخشی روز ملی هوای پاک در مرکز بهداشت شهرستان زرند
۱۴۰۲ شنبه ۳۰ دي
باتوجه به نزدیک شدن 29دی ماه ،(روز ملی هوای پاک )جلسه درون بخشی 28 دی ماه در مرکز بهداشت شهرستان زرند برگزار شد.
برگزاری جلسه درون بخشی روز ملی هوای پاک در مرکز بهداشت شهرستان زرند
کارگاه آموزشی بلوغ ویژه ماماها و کاردان های مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان زرند
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ دي
کارگاه آموزشی (بلوغ) ویژه ماماها و کاردان های مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان زرند، 21 دی ماه در محل سالن آموزش سلامت مرکز بهداشت این شهرستان برگزار شد.
کارگاه آموزشی بلوغ ویژه ماماها و کاردان های مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان زرند
مرحله اول عملیات ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال اتباع در شهرستان زرند
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ دي
مرحله اول عملیات ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال اتباع در شهرستان زرند، از ۱۶ دی ماه لغایت ۱۹ دی ماه انجام شد.
مرحله اول عملیات ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال اتباع در شهرستان زرند
مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید_گمنام در مرکز بهداشت شهرستان زرند
۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۳ آذر
صبح روز 23 آذرماه و همزمان با ایام جانسوزشهادت حضرت زهرا(س) مدافعان سلامت شهرستان زرند میزبان حضور فرزندی گمنام از مدافعان وطن بودند این شهید_گمنام توسط مدافعان سلامت شهرستان در مرکز بهداشت زرند تشیی...
مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید_گمنام در مرکز بهداشت شهرستان زرند
کارگاه آموزشی نظام مراقبت، حیوان گزیدگی و هاری ویژه پزشکان شهرستان زرند
۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۳ آذر
کارگاه آموزشی نظام مراقبت، حیوان گزیدگی و هاری ویژه پزشکان و پرستاران بیمارستان سینا و امام علی(ع) در مورخه ۲۱ آذر ماه ۱۴۰۲ در سالن آموزش بیمارستان سینا زرند‌ برگزار شد.
کارگاه آموزشی نظام مراقبت، حیوان گزیدگی و هاری ویژه پزشکان  شهرستان زرند