تیم بانوان والیبال دانشگاه علوم پزشکی کرمان قهرمان مسابقات کارمندان ایران شد
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱ اسفند
تیم بانوان والیبال دانشگاه علوم پزشکی کرمان موفق شد در مسابقات کارمندان ایران، مقام قهرمانی را کسب کند.
تیم بانوان والیبال دانشگاه علوم پزشکی کرمان قهرمان مسابقات کارمندان ایران شد
به مناسبت کنگره بزرگداشت 6500 شهید استان کرمان، سینمایش (ماهی در خاک) اکران می شود
۱۳۹۷ سه شنبه ۳۰ بهمن
به مناسبت کنگره بزرگداشت 6500 شهید استان کرمان، سینمایش (ماهی در خاک) از تاریخ 28 بهمن ماه تا ششم اسفند ماه از ساعت19 در محل مصلی بزرگ حضرت امام علی(ع) واقع در بلوار شهید عباسپور اکران می شود.
به مناسبت کنگره بزرگداشت 6500  شهید استان کرمان، سینمایش (ماهی در خاک) اکران می شود
حضور دانشگاه در نمایشگاه دستاوردهای انقلاب اسلامی دانشگاه های استان
۱۳۹۷ سه شنبه ۳۰ بهمن
دانشگاه علوم پزشکی کرمان در نمایشگاه دستاوردهای انقلاب اسلامی دانشگاه های استان که در دانشگاه آزاد اسلامی واجد کرمان برپا شده، شرکت کرده است.
حضور دانشگاه در نمایشگاه دستاوردهای انقلاب اسلامی دانشگاه های استان
آزمون غربالگری المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی استان برگزار شد
۱۳۹۷ سه شنبه ۳۰ بهمن
یازدهمین آزمون غربالگری المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی استان کرمان دوشنبه 29 بهمن ماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
آزمون غربالگری المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی استان برگزار شد
بازدید تیم کارشناسان ارزیاب استانداد های اعتباربخشی از مرکز آموزشی درمانی شفا
۱۳۹۷ سه شنبه ۳۰ بهمن
کارشناسان ارزیاب ادواری استانداد های اعتباربخشی دوشنبه 29 بهمن ماه ضمن بازدید از قسمت های مختلف مرکز آموزشی درمانی شفا، کیفیت ارائه خدمات این مرکز را مورد ارزیابی قرار دادند.
بازدید تیم کارشناسان ارزیاب استانداد های اعتباربخشی از مرکز آموزشی درمانی شفا
با ابلاغ نماینده ولی فقیه و رئیس شورای فرهنگ عمومی استان:
دکتر بارونی دبیر کارگروه فرهنگی – اقتصادی شورای فرهنگ عمومی شد
۱۳۹۷ سه شنبه ۳۰ بهمن
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان و رئیس شورای فرهنگ عمومی استان کرمان در ابلاغی دکتر محسن بارونی عضو هیات علمی و معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کرمان را به سمت دبیر کارگروه فرهنگی...
دکتر بارونی دبیر کارگروه فرهنگی – اقتصادی شورای فرهنگ عمومی شد
همایش عتبات دانشگاهیان استان کرمان برگزار شد
۱۳۹۷ سه شنبه ۳۰ بهمن
همایش عتبات دانشگاهیان استان کرمان روز دوشنبه 29 بهمن ماه در محل سالن کنفرانس امور شعب بانک ملت استان کرمان برگزار شد.
همایش عتبات دانشگاهیان استان کرمان برگزار شد
برنامه های کمیته مراسم کنگره بزرگداشت 6500 شهید استان کرمان
۱۳۹۷ دوشنبه ۲۹ بهمن
به گزارش پایگاه مقاومت بسیج شهید ادیبی دانشگاه، برنامه های کمیته مراسم کنگره بزرگداشت 6500 شهید استان کرمان به شرح ذیل می باشد:
برنامه های کمیته مراسم کنگره بزرگداشت 6500 شهید استان کرمان
برگزاری کارگاه اینترنت پیشرفته در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه
۱۳۹۷ دوشنبه ۲۹ بهمن
به همت مرکز تحقیقات بیماری های عفونی و گرمسیری و با همکاری واحد رایانه معاونت تحقیقات و فناوری، کارگاه اینترنت پیشرفته در تاریخ های 28 و 29 بهمن ماه در محل واحد رايانه این معاونت برگزار شد.
برگزاری کارگاه اینترنت پیشرفته در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه
به همت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد؛
کارگاه آشنایی با قوانین شرکت های دانش بنیان
۱۳۹۷ يکشنبه ۲۸ بهمن
کارگاه آشنایی با قوانین شرکت های دانش بنیان ویژه اعضاء هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان، شنبه 27بهمن ماه در سالن کارگاه های معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.
 کارگاه آشنایی با قوانین شرکت های دانش بنیان