۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
بازدید مدیر منابع انسانی دانشگاه از شبکه بهداشت و درمان شهرستان رابر
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر
مدیر منابع انسانی دانشگاه به همراه جمعی از کارشناسان این حوزه، 28 آذر ماه از بخش‌های مختلف شبکه بهداشت و درمان شهرستان رابر بازدید کردند.
بازدید مدیر منابع انسانی دانشگاه از شبکه بهداشت و درمان شهرستان رابر
به مناسبت هفته بسیج و روز پرستار؛
پرستاران و پرسنل بیمارستان امام خمینی (ره) رابر تجلیل شدند
۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
طی مراسمی با حضور امام جمعه،فرماندار ،فرمانده سپاه،رئیس کمیته امداد و مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان رابر، پرستاران و پرسنل بیمارستان امام خمینی (ره) تجلیل شدند.
پرستاران و پرسنل بیمارستان امام خمینی (ره) رابر تجلیل شدند
جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر شبکه بهداشت و درمان شهرستان رابر برگزار شد
آیین تکریم و معارفه مدیرداخلی بیمارستان امام خمینی (ره) رابر برگزار شد
۱۴۰۲ يکشنبه ۳۰ مهر
آیین تکریم و معارفه مدیرداخلی بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان رابر 30 مهر ماه در محل دفتر ریاست بیمارستان برگزار شد.
آیین تکریم و معارفه مدیرداخلی بیمارستان امام خمینی (ره) رابر برگزار شد
۱۴۰۲ يکشنبه ۳۰ مهر
در حمایت از مردم بی گناه فلسطین پرسنل بیمارستان امام خمینی(ره) انزجار خود را از حمله وحشیانه رژیم جعلی صهیونیستی به بیمارستان غزه اعلام کردند.
اعلام انزجار مدیر و پرسنل بیمارستان امام خمینی(ره) رابر از حمله وحشیانه رژیم جعلی صهیونیستی به بیمارستان غزه
بازدید رئیس امور مالی و امور اداری معاونت بهداشتی دانشگاه از مرکز بهداشت شهرستان رابر
۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۰ مهر
رئیس امور مالی و اموراداری معاونت بهداشتی دانشگاه جهت بررسی اجرای آیین نامه مالی و معاملاتی و قوانین مالی و اداری و تنظیم قراردادها و اسناد مالی در مرکز بهداشت شهرستان رابر از این مرکز بازدید کرد.
حضور تیم ارزیابی اعتبار بخشی در بیمارستان امام خمینی (ره) رابر
۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۰ مهر
تیم ارزیابی اعتبار بخشی به منظور ارزشیابی و تعیین رتبه و درجه اعتبار بخشی در بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان رابر حضور یافتند.
حضور تیم ارزیابی اعتبار بخشی در بیمارستان امام خمینی (ره) رابر
حضور شبکه بهداشت و درمان رابر در مانور اطفاء حریق شهرستان
۱۴۰۲ يکشنبه ۹ مهر
مانور اطفاء حریق در شهرستان رابر با حضور تیم بحران فرمانداری، شبکه و مرکز بهداشت و درمان و سایر ادارات این شهرستان در تاریخ هشتم مهرماه برگزار شد.
حضور شبکه بهداشت و درمان رابر در مانور اطفاء حریق شهرستان
گرامیداشت روز جهانی ایمنی بیمار در بیمارستان امام خمینی(ره)
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۷ شهريور
به مناسبت روز جهانی ایمنی بیمار مراسمی با حضور دکتر شمس الدینی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان رابر، 26 شهریور ماه در بیمارستان امام خمینی(ره) برگزار شد.
گرامیداشت روز جهانی ایمنی بیمار در بیمارستان امام خمینی(ره)
پزشکان شهرستان رابر تجلیل شدند
۱۴۰۲ شنبه ۴ شهريور
به مناسبت یکم شهریور ماه،زاد روز دانشمند بزرگ، طبیب برجسته و نامدار ایرانی، شیخ الرییس ابوعلی سینا از پزشکان شهرستان رابر تجلیل شد.
پزشکان شهرستان رابر تجلیل شدند