کارگاه آموزشی دستیاران جدید الورود دانشگاه برگزار شد
۱۴۰۲ يکشنبه ۳۰ مهر
کارگاه دستیاران جدید الورود 1402 در تاریخ 26 و 27 مهرماه در محل دانشکده پزشکی ساختمان سینا برگزار شد.
کارگاه آموزشی دستیاران جدید الورود دانشگاه برگزار شد
با حضور معاون آموزشی دانشگاه برگزار شد؛
جشن بازنشستگی مدیر آموزش بالینی و کارشناس حسابداری دانشکده پزشکی
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۴ ارديبهشت
جشن بازنشستگی سید محمود هاشمی مدیر آموزش بالینی و غلامحسین توشه کارشناس حسابداری دانشکده پزشکی 23 اردیبهشت ماه با حضور معاون آموزشی دانشگاه برگزار شد.
جشن بازنشستگی مدیر آموزش بالینی و کارشناس حسابداری دانشکده پزشکی
در آستانه میلاد حضرت فاطمه (ع) و روز زن صورت پذیرفت؛
تجلیل از بانوان دانشکده پزشکی افضلی پور
۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۱ دي
در آستانه میلاد حضرت فاطمه (ع) و روز زن، و به همت امور بانوان دانشکده دانشکده پزشکی افضلی پور، مسئولین این دانشکده، چهارشنبه مورخ 21 دی ماه از بانوان شاغل در این مرکز تجلیل کردند.
تجلیل از بانوان دانشکده پزشکی افضلی پور
تجدید میثاق با آرمانهای شهداء
۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
حضور کارکنان دانشکده پزشکی افضلی پور دانشگاه در گلزار شهداء
تجدید میثاق با آرمانهای شهداء
با حضور دکتر احمدی نژاد رئیس دانشگاه؛
مراسم تقدیر از خدمات سی ساله مسئول کتابخانه مرکزی دانشکده پزشکی
۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ دي
طی مراسمی با حضور دکتر احمدی نژاد رئیس دانشگاه، از خدمات سی ساله مریم طهرانی زاده کرمانی مسئول کتابخانه مرکزی دانشکده پزشکی افضلی پور تقدیر شد.
مراسم تقدیر از خدمات سی ساله مسئول کتابخانه مرکزی دانشکده پزشکی
به مناسبت هفته بسیج برگزار شد؛
حضور جمعی از بانوان دانشکده پزشکی در مزار شهدای دانشگاه
۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
در پنجمین روز از هفته بسیج و به همت امور بانوان دانشکده پزشکی دانشگاه جمعی از بانوان این دانشکده با حضور در مزار شهدای دانشگاه با آرمان های شهدا تجدید میثاق کردند.
حضور جمعی از بانوان دانشکده پزشکی در مزار شهدای دانشگاه
به مناسبت هفته کتاب وکتابداری؛
تقدیر از کتابداران کتابخانه های دانشگاه علوم پزشکی کرمان
۱۴۰۱ پنج شنبه ۳ آذر
به مناسبت هفته کتاب و کتابداری از کتابداران کتابخانه های دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اهدای لوح تقدیر شد.
تقدیر از کتابداران کتابخانه های دانشگاه علوم پزشکی کرمان
بازدید تیم ارزیاب بیرونی دبیرخانه شورای آموزش پزشکی عمومی از دانشکده پزشکی افضلی پور
۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
تیم ارزیاب بیرونی دبیرخانه شورای آموزش پزشکی عمومی وزارت بهداشت، در تاریخ 5،4،3 آبان ماه سال جاری در دانشکده پزشکی افضلی پور دانشگاه علوم پزشکی کرمان حضور پیدا یافتند.
کارگاه دستیاران جدید الورود دانشگاه علوم پزشکی کرمان
۱۴۰۱ شنبه ۲۳ مهر
کارگاه دستیاران جدید الورود سال 1401، به صورت حضوری در تاریخ های 20 و 21 مهرماه در محل خانه دانشگاه برگزار شد.
کارگاه دستیاران جدید الورود دانشگاه علوم پزشکی کرمان
برگزاری بازارچه خیریه در دانشکده پزشکی
۱۴۰۱ شنبه ۲۴ ارديبهشت
به همت دانشجویان پزشکی دانشکده پزشکی دانشگاه، بازارچه خیریه از مورخ 19 الی 21 اردیبهشت ماه در محوطه این دانشکده برگزار شد.
برگزاری بازارچه خیریه در دانشکده پزشکی