کلینیک مشاوره و ارتقا سلامت جنسی افتتاح شد
۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
کلینیک مشاوره و ارتقا سلامت جنسی در کلینیک تخصصی و فوق تخصصی بعثت (۱) کرمان واقع در چهارراه طهماسب آباد 26 اسفندماه افتتاح شد.
کلینیک مشاوره و ارتقا سلامت جنسی افتتاح شد
انبارگردانی انبارهای معاونت درمان دانشگاه انجام شد
انبارگردانی انبارهای معاونت درمان توسط کارشناسان مربوطه در تاریخ 20 اسفندماه در محل معاونت درمان انجام شد.
انبارگردانی انبارهای معاونت درمان دانشگاه انجام شد
به همت اداره امور بیماری ها و مدیریت پرستاری دانشگاه برگزار شد:
دوره آموزشی احیاء قلبی ریوی پایه و پیشرفته
دوره آموزشی احیاء قلبی ریوی پیشرفته و پایه گروه دوم پزشکان عمومی مراکز آموزشی درمانی و مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کرمان در معاونت درمان دانشگاه برگزارشد.
دوره آموزشی احیاء قلبی ریوی پایه و پیشرفته
به همت اداره امور بیماری ها و مراکز تشخیصی معاونت درمان برگزارشد:
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۰ اسفند
دوره آموزشی احیاء قلبی ریوی پیشرفته و پایه گروه اول پزشکان عمومی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کرمان در محل معاونت درمان دانشگاه برگزارشد.
به همت اداره اقتصاد درمان معاونت درمان؛
کمیته هم اندیشی با سازمانهای بیمه‌گر برگزار شد
۱۴۰۲ شنبه ۱۹ اسفند
سی و چهارمین کمیته هم اندیشی سازمان‌های بیمه‌گر با حضور سرپرست معاونت درمان در محل معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.
کمیته هم اندیشی با سازمانهای بیمه‌گر برگزار شد
با حضور سرپرست معاونت درمان و مدیران مراکز درمانی برگزار شد؛
نشست هماهنگی چهارشنبه آخرسال و تعطیلات نوروزی مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کرمان
۱۴۰۲ شنبه ۱۹ اسفند
نشست هماهنگی چهارشنبه آخرسال و تعطیلات نوروزی با حضورسرپرست معاونت درمان و مدیران مراکز درمانی در محل معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.
به مناست بزرگداشت روز جهانی مددکار اجتماعی برگزار شد؛
تجلیل از مددکاران شاغل در مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی کرمان
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
به مناسبت 6 مارس روز جهانی مددکاری اجتماعی، طی مراسمی با حضور سرپرست معاونت درمان دانشگاه از مددکاران شاغل در مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی کرمان تجلیل شد.
تجلیل از مددکاران شاغل در مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی کرمان
بازدید سرپرست معاونت درمان دانشگاه و هیئت همراه از بخش های سوختگی و چشم بیمارستان شفا
۱۴۰۲ دوشنبه ۱۴ اسفند
سرپرست معاونت درمان دانشگاه و هیئت همراه، 14 اسفند ماه از بخش های سوختگی و چشم مرکز آموزشی درمانی شفا بازدید کرد.
به همت اداره سوء مصرف مواد و گروه سلامت روانی و اجتماعی؛
کارگاه آموزشی نوجوان سالم برگزار شد
۱۴۰۲ دوشنبه ۳۰ بهمن
کارگاه آموزشی نوجوان سالم به همت اداره سوء مصرف مواد معاونت درمان و گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی در تاریخ 30 بهمن ماه در سال آموزش این معاونت برگزار شد.
کارگاه آموزشی نوجوان سالم برگزار شد
به همت اداره سوءمصرف مواد معاونت درمان دانشگاه برگزار شد:
برگزاری کارگاه آموزشی درمان با بوپرنورفین
۱۴۰۲ دوشنبه ۳۰ بهمن
کارگاه آموزشی درمان با بوپرنورفین به همت اداره سوء مصرف مواد معاونت درمان دانشگاه، در سالن آموزشی این معاونت برگزار گردید.
برگزاری کارگاه آموزشی درمان با بوپرنورفین