اهدای خون توسط کارکنان اورژانس پیش بیمارستانی
۱۳۹۹ شنبه ۲۳ اسفند
پرسنل اورژانس پیش بیمارستانی کرمان با هدف تأمین ذخایر خونی کشور در آستانه سال نو و ترویج فرهنگ از خودگذشتگی و ایثار بیش از 67 هزار سی سی خون اهدا کردند.
اهدای خون توسط کارکنان اورژانس پیش بیمارستانی
همزمان با دهمین روز از دهه فجر صورت گرفت؛
سامانه ارتباطات رادیوئی دیجیتال و مجموعه تعمیرگاهی ناوگان اورژانس پیش بیمارستانی افتتاح شد
۱۳۹۹ سه شنبه ۲۱ بهمن
سامانه ارتباطات رادیوئی دیجیتال و مجموعه تعمیرگاهی مرکزی ناوگان اورژانس پیش بیمارستانی در شهر کرمان، سه شنبه 21 بهمن ماه با حضور دکتر حمیدرضا رشیدی نژاد رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه افتتاح شد.
در هشتمین روز از دهه فجر صورت گرفت؛
افتتاح ساختمان جدید پایگاه اورژانس(115) و مرکز هدایت عملیات بحران زرند
۱۳۹۹ دوشنبه ۲۰ بهمن
با حضور دکتر حمیده واعظی سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمان و هیات همراه، ساختمان جدید پایگاه اورژانس شهری ابن سینا و مرکز هدایت عملیات بحران شهرستان زرند یکشنبه ۱۹ بهمن ماه افتتاح شد.
افتتاح ساختمان جدید پایگاه اورژانس(115) و مرکز هدایت عملیات بحران زرند
با حضور استاندار کرمان صورت گرفت:
افتتاح ساختمان جدید پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی راین
۱۳۹۹ جمعه ۱۷ بهمن
در ششمین روز از دهه فجر و با حضور دکتر علی زینی وند استاندار کرمان و هیات همراه، ساختمان جدید پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی راین افتتاح شد.
افتتاح ساختمان جدید پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی راین
برگزاری تمرین(مانور) قطع برق و اطفاء حریق در ساختمان ستاد اورژانس
۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۶ بهمن
تمرین قطع برق و اطفاء حریق در ساختمان ستاد اورژانس پیش بیمارستانی، چهارشنبه 15 بهمن ماه برگزار شد.
برگزاری تمرین(مانور) قطع برق و اطفاء حریق در ساختمان ستاد اورژانس
برگزاری جلسه آمادگی در برابر زلزله
۱۳۹۹ يکشنبه ۱۲ بهمن
نشست آمادگی و مقابله با زلزله، یکشنبه ۱۲ بهمن ماه در محل سالن جلسات مدیریت بحران دانشگاه برگزار شد.
برگزاری جلسه آمادگی در برابر زلزله
پیام تبریک رئيس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه به مناسبت روز پرستار
۱۳۹۹ شنبه ۲۹ آذر
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه در پیامی، خجسته میلاد با سعادت حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار را تبریک گفت. متن پیام به این شرح است
با حضور تیم ارزیاب سازمان اورژانس کشور صورت پذیرفت؛
برگزاری جلسه نتایج ارزیابی مراکز اورژانس پیش بیمارستانی استان کرمان
۱۳۹۹ سه شنبه ۲۵ آذر
جلسه نتایج حاصل از نظارت و ارزیابی مراکز اورژانس پیش بیمارستانی استان کرمان سه شنبه 25 آذرماه در محل سالن جلسات مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
برگزاری جلسه نتایج ارزیابی مراکز اورژانس پیش بیمارستانی استان کرمان
امداد رسانی هوایی و زمینی به مصدوم حادثه ترافیکی راور
۱۳۹۹ دوشنبه ۱۹ آبان
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی کرمان از اعزام اورژانس هوایی به راور خبر داد.
امداد رسانی هوایی و زمینی به مصدوم حادثه ترافیکی راور
۱۳۹۹ شنبه ۳ آبان
دکتر سید محمدصابری رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر مرکز حوادث دانشگاه، در پی درگذشت "هانیه السادات سلجوقی" از همکاران مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه پیام تسلیتی صادر کرد.
پیام تسلیت رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیرحوادث دانشگاه کرمان در پی درگذشت همکار گرامیمان "مرحومه هانیه السادات سلجوقی"