حضور نیروهای بسیج پایگاه مقاومت شهید ادیبی دانشگاه در رزمایش اقتدار بسیجیان
۱۴۰۰ شنبه ۶ آذر
دسته رزمی نیروهای بسیج پایگاه مقاومت شهید ادیبی دانشگاه در رزمایش اقتدار بسیجیان در مصلی امام علی (ع) شرکت کردند.
حضور نیروهای بسیج پایگاه مقاومت شهید ادیبی دانشگاه در رزمایش اقتدار بسیجیان
اعلام نتایج مسابقه فرهنگی هنری" سرباز بدون مرز"
۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۹ بهمن
نتایج مسابقه فرهنگی هنری" سرباز بدون مرز" اعلام شد.
اعلام نتایج مسابقه فرهنگی هنری" سرباز بدون مرز"
به مناسبت سالگرد سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار می شود؛
پویش پیرو راه سردار
۱۳۹۹ يکشنبه ۷ دي
به مناسبت سالگرد سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی مراسمی تحت عنوان "پیرو راه سردار" رأس ساعت 8 صبح شنبه 13 دی ماه برگزار می شود.
پویش پیرو راه سردار
پویش سلام بر امام حسین (ع)
۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۹ مرداد
قرائت همزمان سلام بر امام حسین (ع)، کلیه همکاران دانشگاه در ایام محرم هر روز رأس ساعت 8 صبح
پویش سلام بر امام حسین (ع)
اعلام اسامی برگزیدگان مسابقات بسیج
۱۳۹۹ سه شنبه ۲۸ مرداد
اسامی برگزیدگان مسابقات کتابخوانی دقایقی با قرآن و وصیت نامه الهی _سیاسی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی اعلام شد.
اعلام اسامی برگزیدگان مسابقات بسیج
مسابقات فوتسال جام بسیج در دانشگاه پایان یافت
۱۳۹۸ سه شنبه ۱۰ دي
مسابقات فوتسال کارمندان جام پایگاه مقاومت دانشگاه، به مناسبت هفته بسیج از آذرماه شروع و اختتامیه آن مصادف با سالروز حماسه 9 دی برگزار شد.
مسابقات فوتسال جام بسیج در دانشگاه پایان یافت
نشست صمیمی شورای پایگاه مقاومت بسیج با معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه
۱۳۹۸ سه شنبه ۵ آذر
نشست صمیمی شورای پایگاه مقاومت بسیج کارمندی دانشگاه با معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه، سه شنبه پنجم آذر ماه برگزار شد.
نشست هیات اندیشه ورز پایگاه مقاومت بسیج کارمندی دانشگاه با رییس دانشگاه
۱۳۹۸ يکشنبه ۳ آذر
نشست صمیمی هیات اندیشه ورز پایگاه مقاومت بسیج کارمندی دانشگاه با رییس دانشگاه امروز برگزار شد.
نشست هیات اندیشه ورز پایگاه مقاومت بسیج کارمندی دانشگاه  با رییس دانشگاه
برنامه سه شنبه های مهدوی برگزار شد
۱۳۹۸ سه شنبه ۲ مهر
برنامه سه شنبه های مهدوی، با پخش نواهای هفته دفاع مقدس، امروز دوم مهر ماه در پردیس دانشگاه و چهار راه شفا برگزار شد.
برنامه سه شنبه های مهدوی برگزار شد
مراسم پرفیض زیارت عاشورا در نماز خانه معاونت بهداشتی برگزار شد
۱۳۹۸ يکشنبه ۱۷ شهريور
به همت پایگاه مقاومت بسیج کارمندی دانشگاه، مراسم پرفیض زیارت عاشورا از ابتدای ماه محرم در نمازخانه معاونت بهداشتی در محل چهار راه شفا برگزار شد.
مراسم پرفیض زیارت عاشورا در نماز خانه معاونت بهداشتی برگزار شد