دکتر"محسن شهبا" جراح مغز و اعصاب و سرپرست تیم جراحی آنوریسم عروق مغزی در این رابطه گفت: آنوریسم عروق مغزی نوعی ناهنجاری و بیرون زدگی جدار رگ است که منجر به خونریزی مغزی و کاهش سطح هوشیاری در فرد می شود.
وی بیان کرد: جراحی این ضایعات عروقی در موارد جریان خون خلفی مغز به علت موقعیت عمقی و نیز مجاورت با ساقه مغز اعصاب جمجمه، دشوار و با عوارض بالا همراه است و تنها در چند مرکز در سطح کشور این نوع عمل جراحی صورت می گیرد.
سرپرست تیم جراحی آنوریسم جریان خون خلفی مغز گفت: نخستین جراحی این نوع ضایعات مغزی در استان کرمان 12 فروردین ماه سال جاری و بر روی مرد 23 ساله مبتلا به آنوریسم شریان و رتبرال داخل جمجمه ای چب و دومین جراحی نیز در مورد مرد 45 ساله که مبتلا به آنوریسم آپکس شریان بازیلار بود در 16 مهرماه جاری انجام شد.
دکتر شهبا بیان کرد: با گذشت چندین ماه از نخستین عمل جراحی، بیمار در بهبودی کامل بسر می برد و بیمار دوم نیز بدون نقص عصبی مراحل بهبودی را طی می کند.
وی افزود: در حال حاضر با تلاش اعضای گروه جراحی مغز و اعصاب و مساعدت مسئولان دانشگاه، امکانات لازم برای انجام جراحی های پیچیده مغز و ستون فقرات در بیمارستان شهید باهنر کرمان فراهم شده است.
وی خاطر نشان کرد: همچنین با خریداری تجهیزات آندوسکوپی مغز و ستون فقرات، جراحی های اندوسکوپی مغز و ستون فقرات نیز در بیمارستان باهنر کرمان در حال انجام است.
این جراح مغز و اعصاب از زحمات مسئولان دانشگاه علوم پزشکی کرمان بویژه دکتر صباحی ، دکتر سیف الدینی و دکتر لاری زاده برای فراهم کردن تجهیزات لازم و راه اندازی بخش اورژانس و ICU جدید بیمارستان باهنر قدردانی کرد.
وی همچنین از دکتر نوروزی متخصص بیهوشی اتاق عمل و سرپرست بیهوشی این جراحی پر خطر، دکتر احمدی نژاد متخصص بیهوشی مراقبت هایICU و دکتر صبا متخصص رادیولوژی بیمارستان باهنر تشکر کرد.
.jpg)
.jpg)