سه شبه 20 خرداد 1404
کد : 24923-15050      تاریخ ایجاد : پنج شنبه 8 اسفند 1392   تعداد بازدید : 234
تجلیل از دانشجویان برتر دانشگاه علوم پزشکی کرمان در پنجمین المپیاد علمی

تجلیل از دانشجویان برتر دانشگاه علوم پزشکی کرمان در پنجمین المپیاد علمی

دانشجویان برتر دانشگاه علوم پزشکی کرمان در پنجمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور روز پنجشنبه هشتم اسفندماه تجلیل شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه، در آیین تجلیل از این دانشجویان، رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان و رییس بنیاد نخبگان استان حضور داشتند.

 معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در این آیین گفت: پنجمین المپیاد دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور که کرمان افتخار میزبانی آن را در شهریور ماه داشت، به خوبی برگزار شد و نتایج موثر و مناسبی برای دانشگاه کرمان حاصل شد و امیدواریم این نتایج باز هم تکرار شود.

 دکتر"مجید فصیحی هرندی" افزود: فراگیر شدن برگزاری و شرکت دانشجویان در المپیاد ها و مسابقه های علمی باید از دانشکده ها برنامه ریزی شود.

 وی بیان کرد: امیدواریم احساس رقابت و شرکت در المپیاد ها و مسابقه های علمی در هر ورودی شکل بگیرد و انگیزه دانشجو در راستای جستن دانش بیشتر شود.

رییس بنیاد نخبگان استان کرمان نیز گفت: در این استان نزدیک به 170 هزار دانشجو مشغول به تحصیل هستند.

دکتر توکلی اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی کرمان از معدود دانشگاه های کشور است که نخبگانی دارد و ما به آنها افتخار می کنیم، این افراد کسانی هستند که در کشور می درخشند.

وی گفت: برگزیدگان دانشگاه علوم پزشکی کرمان در پنجمین المپباد علمی کشور می توانند رتبه بنیاد نخبگان را داشته باشد.

وی در ادامه بیان کرد: رتبه بنیاد نخبگان در سه سطح یک، دو و سه است.

مسئول تیم پنجمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کرمان در این رابطه گفت: تیم دانشگاه علوم پزشکی کرمان در المپپاد پنجم موفق شد، در مرحله های فردی و گروهی حائز رتبه های برتر شود.

دکتر"رضا دهنویه" افزود: دانشگاه کرمان در مرحله گروهی و در حیطه علوم پایه رتبه اول و  در حیطه هنر در آموزش پزشکی رتبه سوم را کسب کرد.

 

 

نظر شما :
captcha