سه شبه 20 خرداد 1404
کد : 24923-15059      تاریخ ایجاد : جمعه 9 اسفند 1392   تعداد بازدید : 241
توان مدیریتی و عملکردی کرمان در هنگام بحران ‌مطلوب است

توان مدیریتی و عملکردی کرمان در هنگام بحران ‌مطلوب است

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: استان کرمان توان مدیریتی و عملکردی مطلوبی در هنگام وقوع بحران‌ها دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه، دکتر"علی‌اکبر حق‌دوست" رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در نشست خبری این مانور افزود: حادثه‌خیز بودن ایران و به ویژه استان کرمان ضرورت ایجاد می‌کند تا همیشه در برابر وقوع حوادث آمادگی داشته باشیم .

وی بیان داشت: توان مدیریتی و عملکردی ما در این مانورها شناخته می‌شود و در زمان بحران ثانیه‌ها از ارزش دوچندانی برخوردار می‌شوند .

 دکترحق‌دوست با تاکید بر اهمیت ارتباطات بین بخشی در زمان بحران افزود: استان کرمان با توجه به زلزله‌های بم و زرند از تجربه و توانمندی خوبی برخوردار است و و گروه‌ها فعال‌تر و عملیاتی‌تر اقدام می‌کنند .

فرمانده عملیات و رییس کارگروه بهداشت و درمان استان کرمان در حوادث غیر مترقبه اظهار داشت: با اعلام اجرای این مانور از سوی ستاد مدیریت بحران استانداری کرمان، بلافاصله کارگروه بهداشت و درمان استان در محل استانداری تشکیل و همچنین تمام‌ اتاق‌های بحران در دانشگاه علوم پزشکی کرمان فعال شدند .

وی افزود: کار‌گروه بهداشت و درمان استان کرمان با هماهنگی لازم با ارگان‌های هلال‌احمر و انتقال خون، تمام‌ تدابیر لازم در این زمینه اندیشیده شده است .

دکترحق‌دوست خاطر‌نشان کرد: همچنین تمام تجهیزات درمانی، نیروی انسانی و دارو به منطقه حادثه دیده اعزام شده است .

وی ابراز داشت:  برگزاری چنین مانورهایی در راستای توانبخشی و برنامه‌ریزی در زمان حوادث واقعی  است تا بتوانیم بهترین خدمات را ارائه دهیم .

وی بیان کرد: برگزاری این مانورها، دانش ضمنی اعضای کارگروه و دانشگاه علوم پزشکی را بالا می‌برد و تجربه کمک می‌کند تا بتوانیم در زمان وقوع حادثه به نحو بهتری وارد عمل شویم .

نظر شما :
captcha