اطروشی ادامه داد: تغذیه آنقدر اهمیت دارد که یکی از عوامل پایین آمدن سن بیماری های قلبی محسوب می شود .
وی گفت: امروزه چاقی مادر تمام بیماری ها محسوب شده و رابطه مستقیمی با بیماری هایی مثل بیماری های قلبی، فشار خون و دیابت دارد . وی در خصوص غذای سالم گفت: هرچه فیبر یک ماده بیشتر باشد جذب قند آن بیشتر است و خاصیت ضد سرطانی دارد و غذاهای پرفیبر کاهش دهنده گرفتگی عروق و بیماری های قلبی عروقی هستند.
وی افزود: استفاده از غذاهای سرخ کردنی یکی از عوامل ایجاد بیماری های قلبی عروقی است .
اطروشی در خصوص استفاده از برنج گفت: برنج های آبکش و کته از نظر قندی تفاوتی با یکدیگر ندارند اما برنج آبکش فیبر و ویتامین B کمتری نسبت به برنج کته دارد . وی ادامه داد: اگر برنج را با ترکیبی از عدس، لوبیا، ماش و استفاده کنیم و یا با شوید یا زیره ترکیب شود، فیبر آن افزایش یافته و جذب قند آن کاهش می یابد . این کارشناس تغذیه بیان کرد: تا حد امکان برنج کمتر حرارت بخورد زیرا هر چه بیشتر حرارت بخورد قند آن بیشتر آزاد می شود . .
وی گفت: متأسفانه در ایران میزان مصرف نوشابه 6 برابر استاندارد جهانی، مصرف قند و شکر 4 برابر و مصرف نمک 5 برابر استاندارد جهانی است.
اطروشی در خصوص نحوه مصرف گوشت سفید و قرمز گفت: برای مصرف گوشت بهترین حالت کبابی و آب پز است و باید پوشت گوشت مرغ و چربی گوشت قرمز از آن جدا شود . وی با اشاره به اینکه میوه و سبزیجات از ملزومات سبد غذایی است گفت: سعی کنید میوه ها را تازه مصرف کنید و مصرف میوه و سبزیجات در پیشگیری از چاقی، بیماری های قلبی عروقی و سرطان ها بسیار مؤثر هستند . وی افزود: نیمی از بشقاب غذایی ما را باید میوه و سبزیجات و یک چهارم آن را نان و غلات تشکیل دهد