سه شبه 20 خرداد 1404
کد : 24923-17228      تاریخ ایجاد : شنبه 9 ابان 1394   تعداد بازدید : 577

برگزاری کارگاه آموزشی سیستم هایی غشائی در تکنولوژی لبنیات

کارگاه آموزشی سیستم هایی غشائی در تکنولوژی لبنیات با حضور کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آزمایشگاه معاونت غذا و دارو و مسئولین فنی کارخانجات، 6 آبان ماه در سالن کنفرانس خانه دانشگاه برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی دکتر محمد دانشی از اساتید دانشگاه علوم پزشکی یزد و صنعت لبنیات کشور مباحثی در خصوص سیستم های نوین صنعت لبنیات جهت دانش افزایی کارشناسان و مسئولین فنی کارخانه ها ارائه کرد.

در ادامه مسئولین فنی در خصوص مطالب ارائه شده و ارتقاء اطلاعات خود اظهار رضایت کردند .

در این کارگاه آموزشی 60 نفر از مسئولین فنی کارخانجات صنایع غذایی کرمان و کارشناسان اداره غذا و آزمایشگاه معاونت غذا و دارو کرمان حضور داشتند.


 

نظر شما :
captcha