سه شبه 20 خرداد 1404
کد : 24923-18169      تاریخ ایجاد : چهار شنبه 26 خرداد 1395   تعداد بازدید : 233
در وعده افطاری:

مصرف خرما و کشمش بهترین جایگزین استفاده از زولبیا و بامیه

کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مصرف خرما و کشمش بهترین جایگزین استفاده از زولبیا و بامیه در وعده افطاری است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، دکتر"محمد حسیبی" در این رابطه افزود: با توجه به اینکه در ماه رمضان و در طول روز 13 تا 14 ساعت از منابع انرژی که در بدن داریم مصرف می کنیم و نزدیک به افطار ذخیره انرژی را از دست می دهیم به همین دلیل در ساعت افطار گرایش به مصرف مواد قندی داریم.

وی اضافه کرد: به همین دلیل میل به خوردن شیرینی بویژه شیرینی های این ماه که همان زولببا و بامیه هستند، داریم.

وی ادامه داد: به دلیل اینکه در زمان افطار ولع خاصی داریم نسبت به مصرف شیرینی برای تامین انرژی، بهتر است از خوارکی هایی که شیرینی طبیعی دارند مانند خرما و کشمش استفاده شود.

 وی اضافه کرد: افرادی که به بیماری دیابت مبتلا هستند باید از مصرف زولبیا و بامیه پرهیز کنند زیرا مصرف این شیرینی در وعده افطار سریعا قند خون را بالا می برد.

 دکتر حسیبی گفت: کسانی هم که دچار ناراحتی صفرا و کبدو افزایش چربی هستند نیز مصرف این شیرینی چرب را محدود کنند.   

نظر شما :
captcha