مدیر بیمارستان افضلی پور کرمان:
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، دکتر مجید دهقانی افزود: با وجود مساحت 64 هزار متر مربعی بیمارستان و میانگین بستری 460 بیمار در شبانه روز هر دو دستگاه این مرکز به طور ناگهانی دچار نقص فنی شدند.
وی ادامه داد: با تلاش های شبانه روزی کادر فنی بیمارستان و کمک شرکت های متخصص هم اکنون مشکل یکی از سیستم ها رفع شده و وارد مدار شده است.
وی اضافه کرد: کادر فنی دانشگاه به صورت شبانه روزی و با کمک گرفتن از شرکت هایی که در زمینه این چیلرها فعالیت می کنند برای رفع مشکل در تلاش هستند و امیدواریم تا چند روز آینده دومین چیلر نیز وارد مدار شود.
وی گفت: بخش های ویژه این مرکز آموزشی درمانی به ویژه اتاق های عمل، آی سی یو و سی سی یو در طول مدت مجهز به سیستم های خنک کننده از جمله کولر گازی هستند و مشکلی از نظر سیستم برودتی نداشتند.
دکتر دهقانی در پایان ضمن عذرخواهی از بیماران، همراهان بیماران و پرسنل بیمارستان افضلی پور، گفت: با توجه به تبدیل شدن مرکز افضلی پور به بیمارستان هزار تختخوابی تمهیدات لازم برای اصلاح و افزایش توان سیستم سرمایشی و گرمایشی و استفاده از سیستم های مدرن لحاظ شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه، مرکز آموزشی درمانی افضلی پور با هزار و 200 پرسنل و وجود 33 بخش، خدمات درمانی را به منطقه جنوب شرق ارائه می دهد که در نوع خود منحصر به فرد است.
لازم به ذکر است در این مرکز آموزشی درمانی همزمان با عملیات توسعه ای کلینیک تخصصی، بلوک زایمانی و اورژانس داخلی، ساخت بخش های پیوند اعضا، هماتولوژی و بخش روان پزشکی با 300 تخت در حال انجام است.