دو شنبه 19 خرداد 1404
کد : 24923-18892      تاریخ ایجاد : دو شنبه 20 دی 1395   تعداد بازدید : 251

برگزاری اولین سمپوزیوم یک روزه عفونت های بیمارستانی

اولین سمپوزیم یک روزه عفونت های بیمارستانی 16 دی ماه در محل سالن کنفرانس دانشکده پزشکی برگزار شد.

در ابتدای جلسه  دکتر مینا مبشر معاون پژوهشی دانشکده پزشکی  هدف اصلی برگزاری این جلسه را ایجاد ارتباط بین گروههای پایه و بالینی برای کنترل عفونت بیمارستانی بیان کرد 

سپس  دکتر شهلا منصوری مدیر گروه میکروب شناسی اهمیت وجود متخصصان میکروب شناسی در کنترل عفونت بیمارستانی را شرح دادند؛ در ادامه دو تن از دانشجویان دکترای تخصصی میکروبیولوژی پژوهش های انجام شده در خصوص عفونت های بیمارستانی و موارد مقاومت های آنتی بیوتیکی را ارائه کرد.

در ادامه جلسه دکتر فروغ امیری نژاد مسئول امور بیمارستان ها  در خصوص تعریف عفونت بیمارستانی، تاریخچه کمیته های کنترل عفونت بیمارستانی در دنیا و در ایران توضیحاتی بیان  و در نهایت گزارشی از میزان بروز عفونت بیمارستانی در بیمارستانهای آموزشی از سال 90 تا کنون ارائه کرد.

دکتر علی حسینی نسب فوق تخصص عفونی کودکان یک مورد بیمار که دچارعفونت بیمارستانی شده بود را توصیف  و مراحل درمان را تشریح کرد.

دکتر امیر رضا صادقی فر عضو هیات علمی گروه ارتوپدی نیز یک مورد بیمار دچار عفونت بیمارستانی که دچار مقاومت به انواع آنتی بیوتیک  ها می باشد را توصیف کرد.

سپس اعضای جلسه در پانل پرسش و پاسخ شرکت کردند.




نظر شما :
captcha