چهار شنبه 22 مهر 1405
کد : 24923-19313      تاریخ ایجاد : دو شنبه 18 اردیبهشت 1396   تعداد بازدید : 646

برگزاری کارگاه اجرا و طنز پردازی با حضور طنز پرداز برجسته کشور

کارگاه مجری گری و طنز پردازی به همت تیم رسانه ای سها و همکاری فرهنگسرای باران با حضور طنز پرداز برجسته کشور و دانشجویان فعال و علاقه مند به اجرا و طنز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان، این کارگاه با تدریس رضا احسان پور مجری و طنز پرداز برجسته کشور، مجریان و طنز پردازان دانشجو برگزار شد.

 در این دوره احسان پور بعد از بیان مقدمات اجرا به تعریف انواع طنز پرداخت.

وی گفت: در طنز حتما باید لطافت خنده وجود داشته باشد و طنز پرداز بعد از برقراری این ارتباط لطیف با مخاطب خود می تواند به نقدهای اجتماعی و انتقال معارف بپردازد.

احسان پور، ضمن انتقال تجارب خود در زمینه طنز و اجرا به سوالات دانشجویان پاسخ داد.

 وی در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان گفت: طنزی که بتواند بعد از خنده و نقد، احساس مخاطب را تحریک کند نوع متعالی طنز است.

رضا احسان پور با توجه به پیشینه تاریخی مردم ایران طنز روایی و داستانی را بهترین انتخاب برای مخاطبان ایرانی دانست و شناخت مخاطب را یکی از مهمترین ارکان اجرای موفق برشمرد.

نظر شما :
captcha