سه شبه 20 خرداد 1404
کد : 24923-19380      تاریخ ایجاد : سه شبه 2 خرداد 1396   تعداد بازدید : 609

دوره آموزشی "کاهش نمک در فرمولاسیون مواد غذایی" برگزار شد

دوره آموزشی کاهش مصرف نمک در فرمولاسیون مواد غذایی در اولین روز از خرداد ماه در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.

کارشناسان اداره غذا و همکاران آزمایشگاهی معاونت، مسئولین فنی کارخانجات تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی کرمان و نمایندگان در زیر مجموعه قطب هشتم در این کارگاه حضور داشتند.

در این کارگاه مهندس لاله ستوده و مهندس علیزاده آموزش های لازم در زمینه انواع نمک ها، نمک های قابل مصرف در مواد غذایی، میزان و اندازه روزانه نیاز بدن به مصرف نمک و عوارض ناشی از مصرف بیش اندازه نمک در بروز بیماری هایی مانند افزایش فشار خون، قلبی و عروقی، پوکی استخون و سرطان معده و... ارائه کردند.

در این کارگاه با اشاره به این که 4/3میزان نمک درمواد غذایی به صورت نهفته و4/1آن بصورت محسوس در سر سفره استفاده می شود پیشنهاد شد جهت کاهش مصرف نمک در تغذیه روزانه، تنظیم قوه چشایی با استفاده از طعم دهندهای طبیعی مانند گرد لیمو ، زنجبیل ، دارچین ....و استفاده بیشتر از سبزیجات، گنجاندن لبنیات و مواد غذایی پروتین دار در برنامه غذایی استفاده شود.

 همچنین مسئولین فنی ملزم شدند جهت درج درصد نمک مصرفی در فرآورده ها روی لیبل، محصولات مواد غذایی را نظارت کنند.

در پایان به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.

نظر شما :
captcha